Barca îl îmbracă în bani pe Neymar. 308 mii euro pe săptămână va câştiga starul brazilian

În sfârşit, Neymar a semnat prelungirea contractului cu Barcelona. Până în vara lui 2021 va mai sta starul brazlian pe "Camp Nou", iar salariul său este unul de-a dreptul ameţitor: 308 711 euro pe săptămână ! Mai mult de atât, Neymar va avea o clauză astronomică, de 225 milioane de euro! Aceasta va creşte în fiecare an de contract, urmând să ajungă la un maxim de 247 milioane de euro!! 

Sunt foarte bucuros că am semnat noul contract. Mă simt ca acasă la Barcelona. Ştiam cât de mare este acest club încă dinainte să ajung aici şi toate lucrurile mi s-au confirmat. Jucătorii de aici sunt incredibili, dar recunosc că la inceput am fost puţin timid, neştiind cum voi fi primit. Din prima clipă în care am păşit în vestiar, mi-am dat seama ce fel de oameni voi avea alături,

---a spus Neymar

Negocierile au fost dure şi au durat din luna iunie, atunci când Neymar a cerut timp de gândire. "Aşa cum clubul a anunţat anterior, noul contract al lui Neymar este valabil până pe 30 iunie 2021", au declarat şefii Barcelonei, pe adresa cărora au sosit super-oferte vara asta pentru starul brazilian. Cele mai insistente au fost din Anglia, iar Manchester United a fost prima pe listă. 

Cu toate acestea, nu Neymar are cel mai mare salariu din lume. Recordul este deţinut de conaţionalul său, Hulk, care este plătit cu 359 227 de euro pe săptămână de chinezii de la Shanghai! Italianul Graziano Pelle este al doilea în acest top. De când s-a mutat şi el în China, la Shandong, fostul jucător al lui Feyenoord şi Southampton încasează 325 550 de euro săptămânal. E salariul pe care îl primeşte şi cel mai scump fotbalist din istorie - starul lui Manchester United, Paul Pogba. 

Iată cum arată Primul "11" al celor mai bine plătiţi fotbalişti din lume: 

HULK - 359 227 euro / săptămână

GRAZIANO PELLE şi PAUL POGBA 325 550 euro

CRISTIANO RONALDO  323 304 euro

LUIZ SUAREZ, LEO MESSI, NEYMAR 308 711 euro

WAYNE ROONEY 291 872 euro

YAYA TOURE şi SERGIO AGUERO 258 194 euro

ASAMOAH GYAN  254 827 euro

 

Foto: marca.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi