Barcelona are cota 4.00 pentru o victorie cu Betis!

Messi&co. vin după ce au pierdut cu scorul de 1-5 SuperCupa Spaniei în fața celor de la Real Madrid. Acum catalanii debutează în noul sezon, pe propriul teren, în fața celor de la Real Betis. Bookmakerii bineînțeles că îi dau mari favoriți la victorie, dar ce să faci cu o cotă de 1.10? Dar pe o cotă mărită de 4.00 ai paria pe succesul Barcelonei?

Această casă de pariuri online vine cu o astfel de ofertă, valabilă doar pentru clienții noi, care nu au cont, și își deschid unul accesând ACEST LINK SPECIAL.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Betis la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE O COTĂ MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN38” .
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în meciul cu Betis de Duminică, 20 August, ora 21:15.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău se va calcula conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Barcelona vs Betis și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

 

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii câștigă meciul. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii, fără alte condiții.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Betis la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!