Barcelona a alergat vara asta după doi iepuri de-odată și n-a prins niciunul. Kevin Gameiro și Luciano Vietto au ales să joace tot în Spania, dar pentru alte echipe

Sevilla și-a dat acordul pentru unul dintre cele mai importante transferuri din Spania. 3,5 milioane de euro vor plăti șefii Sevillei pentru atacantul de 22 de ani al lui Atletico Madrid, Luciano Vietto. Atacantul argentinian va avea la noua sa echipă o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro, scrie "Marca".

La Atletico Madrid va ajunge atacantul...Sevillei, Kevin Gameiro. Francezul a fost deturnat de Atletico pe ultima sută de metri din drumul spre Barcelona! 40 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, va plăti Atletico pentru atacantul de 29 de ani dorit în această vară și de catalani.

Transferul lui Gameiro la Atletico este record absolut al unui jucător de 29 de ani. La aceeași vârstă, spre exemplu, Thierry Henry a costat-o în 2007 pe Barcelona 24 de milioane de euro. Catalanii au plătit ultima dată 40 de milioane de euro pentru un jucător în 2010 - atunci l-au luat pe David Villa, de la Valencia.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi