Pariază pe victoria Barcelonei cu Villarreal la o cotă mărită de 6.00!

Duminică 10 decembrie 2017, cu începere de la ora 21:45, Estadio de la Cerámica găzduiește partida dintre Villarreal și Barcelona ce contează pentru etapa a 15-a din Spania La Liga. Cu ocazia acestui meci, această casă de pariuri online vine cu o promoție tentantă prin care poți paria pe victoria catalanilor la o cotă mărită de 6.00! Oferta este valabilă doar pentru pariorii care își deschid acum un cont prin intermediul link-urilor speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Villarreal la o cotă mărită de 6.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA CATALANILOR LA O COTĂ DE 6.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN93
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în deplasarea cu Villarreal (duminică 10 decembrie 2017, ora 21:45)

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.55 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Villarreal vs Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 250 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 250 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Villarreal la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi