Pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă mărită de 5.00!

Barcelona și Sporting Lisabona se întâlnesc marți cu începere de la ora 21:45 într-un meci ce contează pentru etapa a 5-a din grupa D Champions League. În Portugalia catalanii s-au impus cu 1:0, iar dacă ești de părere că aceștia vor câștiga și returul de pe Camp Nou, atunci poți paria pe victoria lor la o cotă mărită de 5.00! Oferta este valabilă doar pentru pariorii care își deschid cont la această casă de pariuri online prin link-urile noastre speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă de 5.00!

 

CUM POT PARIA LA O COTĂ MĂRITĂ DE 5.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN89
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în partida cu Sporting Lisabona de marți 5 decembrie 2017, ora 21:45.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 5.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Barcelona vs Sporting și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. La îndeplinirea condițiilor de rulaj miza pariurilor nu este returnată, ci doar profitul (exact ca la FREEBET-uri).

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar aceasta câștigă meciul. Primești înapoi miza de 50 RON și iei alți 200 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 200 RON pe cote de 1.20 sau mai mari, după care poți retrage eventualele câștiguri, fără alte condiții. Foarte tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!