Barca joacă tare! Dublă ofertă de 100 mil euro, plus doi jucători, pentru două staruri din PL!

Acum, după ce s-au liniștit cu Messi, șefii Barcelonei sunt liberi să-și facă în voie planurile pentru fereastra de transferuri din luna ianuarie. Iar presa din Spania scrie că președintele Josep Bartomeu pregătește o super-ofertă pentru Arsenal. Astfel, catalanii sunt dispuși să plătească 100 milioane de euro, plus Arda Turan, pentru Mesut Ozil! Informația a fost confirmată și de cei de la 101Goals, care notează că Ozil (foto: arsenal.com) nu are nici cea mai mică intenție să mai rămână pe ”Emirates”. 

Cu Andres Iniesta ajuns la 30 de ani, Ernesto Valverde este în căutarea unui playmaker de cea mai înaltă calitate. Iar Ozil este mai mult decat capabil să-și intre în acest rol pe ”Camp Nou”. Directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, a confirmat că are în vedere un transfer de marcă la începutul lui 2018. "Suntem gata să-l cumpărăm pe Coutinho în această iarnă sau oricare alt jucător de acest nivel", a spus Grau.

Deși Barcelona are un start perfect de sezon, Valverde este încă dornic să-și întărească echipa. Și primul compartiment vizat este mijlocul terenului, unde Mesut Ozil este considerat omul ideal pentru planurile de viitor ale catalanilor. În plus, internaționalul german nu va avea probleme cu acomodarea. El a petrecut 3 ani la marii rivali de la Real Madrid, dar e de văzut totuși cum vor reacționa fanii madrileni dacă această mutare uimitoare va avea loc. 

Deși Arsene Wenger s-a tot lăudat în ultima vreme că îi poate convinge, presa din Anglia scrie că Ozil și Sanchez (foto: Pinterest) nu intenționează să-și prelungească înțelegerile. Fapt care îi va face pe șefii grupării de pe ”Emirates” să accepte orice înțelegere a unuia dintre cei doi cu o echipă pentru a nu risca să-i piardă gratis la vară. Pe de altă parte, Arda Turan este un jucător care încă nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal și ar putea atenua din pierderea considerabilă a lui Mesut Ozil.

Superstarul german este râvnit de o mulțime de cluburi de top din Europa, în frunte cu Manchester United și Chelsea, dar o mutare la Barcelona are, în acest momentm, cele mai mari șanse să se realizeze. Și asta pentru că Arsenal nu vrea să vândă marilor rivale din campionat, iar Ozil este nerăbdător să se ”conecteze” cu uni dintre cei mai buni jucători din lume. Dacă afacerea începutului de an se va confirma oficial, va fi interesant de văzut cum se va integra Mesut Ozil lângă Leo Messi și Luis Suarez și cât de inspirată a fost alegerea catalanilor. 

Dar Barca nu a renunțat nici la ideea aducerii lui Phillippe Coutinho. Și, ca și în cazul lui Ozil, le propune bani și un jucător la schimb celor de la Liverpool. Acum, Barca se pregătește să le ofere englezilor 100 milioane de euro, plus Ivan Rakitic (foto: sportpictures.eu). Ultima dată, discuțiile dintre Barcelona și Liverpool s-au terminat la suma de 135 milioane de euro, sumă pe care catalanii erau dispuși să o plătească pentru jucătorul brazilian.

Timpul va fi cel care va da răspunsul la aceste intenții, mărețe, ale celor de la Barcelona. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!