Barca dă 45 mil euro pe un jucător de la Nice! E dorința lui Valverde

Șefii Barcelonei continuă cursa nebună în dorința de a-i aduce la echipă antrenorului Ernesto Valverde jucătorii pe care i-a cerut. Pe campionatul Franței au pus ochii acum catalanii. Nu la PSG sau Monaco, ci la surpriza campionatului - Nice a găsit Barca jucătorul ideal la mijlocul terenului. Ivorianul Jean Michael Seri a devenit ținta numărul unu a vice-campioanei Spaniei, fotbalist de care se mai interesează și alte două mari puteri din Premier League. 

Conform presei engleze, Tottenham și Arsenal se pregătesc și ele să facă o ofertă pentru fotbalistul de 25 de ani (foto: ogcnice.com). Marea surpriză ar putea veni din Italia. Noul președinte al Romei, Monchi le-a luat-o înainte tuturor și le-a propus francezilor de la Nice 25 de milioane de euro. Mult prea puțin însă pentru a-i mulțumi pe șefii echipei care din toamnă se va bate în preliminariile din Champions League. ”Am considerat oferta una nesatisfăcătoare pentru valoarea reală a jucătorului, așa că a trebuit să refuzăm”, a declarat într-un interviu președintele lui Nice, Jean-Pierre Rivere. 

Conform presei din Franța, micuța echipă din Ligue 1 nu va renunța la ivorianul Seri pentru mai puțin de 40 milioane de euro - sumă care reprezintă clauza de reziliere a fotbalistului.

Barcelona și-a manifestat interesul pentru Seri (foto: ogcnice.com) în special datorită viitorului incert la clubul catalan al lui Andres Iniesta, scrie presa din Spania. Iar Valverde încearcă tot felul de soluții pentru a nu rămâne descoperit. Contractul lui Iniesta cu Barca expiră la finalul sezonului viitor și până acum el nu a semnat un nou acord. Iniesta a sugerat de mai multe ori o plecare de la Barcelona, dar presa catalană e convinsă că mijlocașul de 33 de ani se va retrage din fotbal de pe ”Camp Nou”. 

Cei de la Nice au confirmat interesul Barcelonei pentru mijlocașul ivorian, care se află și pe lista celor de la PSG. Barcelona se pregătește să ”distrugă” concurența și, potrivit spaniolilor, e de așteptat ca șefii catalanilor să facă o ofertă de cel puțin 45 milioane de euro pentru Seri.

În afacere ar putea intra și unul dintre jucătorii pe care Valverde nu-i mai vrea la Barcelona, iar unul dintre aceștia ar putea fi Rafinha (foto: fcbarcelona.com). Cotat la 15 milioane de euro, Rafinha s-a aflat la un moment dat și pe lista celor de la Real. 

Italienii de la Roma au reintrat pe fir și vor să facă o nouă ofertă pentru Seri, până ca Barcelona să demareze negocierile cu Nice pentru jucătorul ivorian - comparat de mulți dintre specialiști cu starul lui Chelsea, N'Golo Kante. 

Francezii au realizat un top cu cele mai frumoase faze reușite de Michael Seri în sezonul recent încheiat din Ligue 1..

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi