Barca cumpără din Bundesliga și Eredivisie. Cu Messi va semna un contract pe viață!

Barcelona calcă totul în picioare în Spania - a bătut-o cu 2-0 și pe Malaga și s-a distanțat în fruntea clasamentului. Dar chiar dacă echipa merge bine, Ernesto Valverde continuă să-și facă lista de ”cumpărături” pentru la iarnă. Prioritatea numărul unu pentru antrenorul Barcei rămâne partea centrală, unde catalanii au reușit deja un transfer - Yerri Mina, de la Palmeiras. Fundașul columbian de 23 de ani va veni însă pe ”Camp Nou” începând din sezonul viitor.

Până atunci, Valverde are nevoie de Matthijs De Ligt (foto: wikipedia.org), puștiul minune de la Ajax fiind trecut pe lista de transferuri a catalanilor pentru luna ianuarie.

Deși au luat o mare plasă în discuțiile cu Liverpool, șefii Barcelonei nu au renunțat nici la planul de a-l aduce pe Phillippe Coutinho. Asta deși imediat după ratarea transferului în această vară, tot ei au declarat că ”nu există bani pentru a semna cu jucătorul lui Liverpool”. Un alt jucator dorit cu insistență de antrenorul Ernesto Valverde este Leon Goretzka, jucător al cărui stil se aseamănă în dese momente cu al lui Coutinho.

Intrat în ultimele 8 luni de contract cu Schalke, mijlocașul central de 22 de ani e dorit de multe grupări de top din Europa. Cotat la 23 de milioane de euro pe piața transferurilor, Goretzka (foto: schalke04.de) este dorit și de Juve și Liverpool. 

Marco Verratti este și el pe ”radarul” catalanilor. Italianul a fost legat de un transfer pe ”Camp Nou” în această vară într-o afacere de 100 milioane de euro, dar a preferat să rămână la Paris chiar dacă a devenit o rezervă de lux după sosirile lui Mbappe și Neymar.

Într-un interviu pentru L'Équipe, Verratti (foto: psg.fr) a spus că nu a fost forțat de nimeni în niciun fel să plece de la PSG și că a fost doar opțiunea lui. O versiune care contrazice, încă o dată, ceea ce a declarat Josep Bartomeu în timpul verii. În mai multe rânduri, președintele Barcelonei a spus că jucătorul a vrut să semneze cu gruparea catalană!

Messi, contract pe viață!

Oscar Grau, directorul executiv al Barcelonei, a confirmat intențiile grupării catalane de-ai oferi lui Lionel Messi un contract pe viață, la fel cum vor să procedeze și în cazul căpitanului Andres Iniesta. Negocierile cu starul argentinian durează de câteva luni și până acum Barca a anunțat de nenumărate ori că s-a înțeles cu Messi. (foto: fcbarcelona.com)

”Afacerea” a fost la loc de cinste pe ordinea de zi a Adunării Generale din această săptămână, la care au fost invitați să participe mai mulți ”socios” și parteneri ai grupării catalane. Iar Oscar Grau a făcut referire la Messi atunci când s-a trecut la aprobarea bugetului pentru anul 2017/2018. A fost momentul în care acesta a făcut un anunț surpriză, referitor la faptul că Messi a semnat deja și-a reînnoit contractul pe o perioadă de patru ani, dar că în scurt timp i se va propune un contract pe viață!

”Vă informăm că jucătorul nostru Lionel Messi și-a reînnoit înțelegerea pe o perioadă de patru ani, dar clubul îi va oferi un contract pe viață”, a spus Oscar Grau când a fost întrebat de situația starului argentinian. Pep Abad, numărul 41.273 din lista membrilor ”socios”, a fost cel care a făcut propunerea ca Leo Messi să aibă un contract pe viață. Conform actualei înțelegeri, valabilă până în 2022, argentinianul are stipulată o clauză de reziliere de 300 milioane de euro. Chiar și așa, Man City va încerca transferul secolului anul viitor. 

Același lucru e dorit și în cazul lui Andres Iniesta (foto: sportpictures.eu). Ajuns la 33 de ani, Iniesta e în continuare ”motorul” echipei - a jucat perfect și în ultima victorie, cu Malaga, el stabilind și scorul final din pasa lui Messi. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi