Barca cumpără de la Gremio un jucător de 50 mil euro. Urmează Danny Rose!

Barcelona încearcă să transfere, după ani buni, de la Gremio. Ultimul jucător crescut de celebra echipă din Brazilia și care a jucat pe ”Camp Nou” a fost Ronaldinho - cel care a petrecut cinci sezoane alături de catalani. Acum, Barca a pus ochii pe Arthur, un mijlocaș de 21 de ani considerat unul dintre cele mai mari talente din ultimii ani. 

Se pare că discuțiile dintre cele două părți au demarat deja. După ultima victorie alături de Gremio (Copa Libertadores, săptămâna trecută, după 3-1 la general cu Lanus din Argentina), Arthur (foto: abola.pt) a îmbrăcat tricoul Barcelonei și s-a pozat alături de prietenii lui. (foto: iar presa a speculat imediat momentul. Clubul brazilian a declarat că a fost ofensat de gestul jucătorului, iar catalanii și-au cerut scuze. În plus, Gremio a anunțat că orice club care îl dorește pe Arthur trebuie să achite clauza în valoare de 50 milioane de euro! 

Mijlocasul de 21 de ani a dezvăluit că interesul Barcelonei pentru el este unul real. ”Da, ei au vorbit cu mine. Am avut o întâlnire, dar vreau să spun că nu există nimic concret. Nimic nu este stabilit, n-am semnat nimic..Voi deveni jucătorul Barcelonei în momentul în care voi semna contractul, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum”, a declarat fotbalistul lui Gremio. (foto: jbfilhoreporter.final.com.br)

"Știu că au fost o mulțime de controverse și discuții în ceea ce-l privește pe Arthur, dar am auzit despre asta doar de la distanță. Adevărul este că nu cunosc jucătorul foarte bine, astfel că nu pot spune prea multe despre el", a declarat antrenorul Barcelonei, care s-a calificat în primăvara europeană din Ch League cu punctaj maxim după etapa grupelor. 

Surprinzător, Danny Rose este un alt jucător așteptat pe ”Camp Nou” în această iarnă! Titular în ultimul meci din Europa League (3-0 acasă cu APOEL), fundașul de 27 de ani (foto: tottenhamhotspur.com) a avut un joc șters și a fost schimbat de Mauricio Pochettino cu 20 de minute înainte de finalul meciului.

La ieșirea de pe teren jucătorul a avut o altercație cu antrenorul lui Tottenham, iar presa din Antglia scrie că ruptura dintre Rose și club este una iminentă.Cotat la 28 milioane de euro pe piața transferurilor de către cei de la transfermarkt.de, mijlocașul lui Tottenham ar putea costa în ianuarie peste 40 de milioane de euro. 

Jose Mourinho este un mare fan al lui Danny Rose, dar Tottenham preferă să vândă la un club străin decât să-și întărească rivalele din Premier League. Iar în aceste condiții, Rose este așteptat cu brațele deschise la Barcelona. Fundașul stânga a fost un jucător ”cheie” în evoluția lui Tottenham din ultima vreme și s-ar putea dovedi un avantaj valoros pentru orice echipă de top din Europa.

Interesul Barcei pentru Danny Rose (foto: tottenhamhotspur.com) se leagă...Catalanii sunt dispuși să renunțe la Jordi Alba și să semneze cu un alt jucător, considerat mult mai potrivit pentru planurile de viitor ale lui Ernesto Valverde. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi