Bara de Aur - o dai în bară și câștigi 20,000RON!

Această casă de pariuri online vine cu o nouă promoție atractivă prin care poți câștiga 20,000RON, iar tot ce ai de făcut este să ”o dai în bară”. Ce? Mingea desigur. Unde? Chiar pe Arena Națională, în pauza meciului FCSB - Dinamo București din etapa 12 (19 septembrie 2017). Dar hai că îți arăt mai jos exact cum poți lua parte la această promoție. 

Deschide cont și participă chiar acum în cadrul acestei promoții!


Cum iau parte la această promoție?

  1. Accesează contul de la această casă de pariuri online. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”BARA DE AUR - 20.000 RON” și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează pariuri între 22 august și 18 septembrie pe ce vrei tu. Pentru fiecare 1€ mizați vei primi câte 1 punct. La finalul perioadei, top 3 jucători cu cele mai mari punctaje vor câștiga șansa de a își încerca norocul pe Arena Națională în pauza meciului FCSB vs Dinamo de pe 19 septembrie 2017.

Deci nu ai de făcut nimic special, trebuie doar să pariezi, ceea ce nu cred că este o problemă, că doar ești parior, nu? Clasamentul poate fi consultat în timp real pe pagina promoției.

Fiecare din cei 3 concurenți va avea câte 2 încercări, de la 20 de metri. Cel care va lovi bara transversală (dacă va fi careva) va câștiga cei  20,000RON puși în joc! Dacă sunt mai mulți concurenți care reușesc  această performanță, atunci premiul va fi împărțit în mod egal între aceștia.

Deschide cont și participă chiar acum în cadrul acestei promoții!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!