Băluță a fost prezentat oficial la Slavia Praga. 3 mil euro au plătit cehii Craiovei

Încet, încet, campionatul românesc se mută în prima ligă din Cehia. După ce s-au confruntat în Liga 1 Betano, Niță și Stanciu se vor bate cu Alexandru Băluță pentru titlul din țara vecină. Dacă primii doi au ales să joace la Sparta Praga, fostul jucător al Craiovei (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu) a optat pentru marea rivală din oraș - Slavia Praga!

Echipa antrenată de Jindřich Trpišovský a terminat pe doi sezonul trecut și va juca în preliminariile Champions League. Băluță a devenit al șaptelea stranier al Slaviei Praga, după slovacii Stoch și Hromada, olandezul Van Buren, bosniacul Mesanovic, ivorianul Simon Deli și camerunezul Ngadeu-Ngadjui. În Cehia, Băluță va fi adversar cu fostul său coleg de la Craiova - Bogdan Vătăjelu, care joacă la Sparta Praga. 

Prosport scrie că gruparea din Cehia a plătit oltenilor 3 milioane de euro pentru Băluță, cel care a semnat un contract valabil patru sezoane. Fostul jucător al lui Devis Mangia a fost prezentat oficial la noua sa echipă și și-a ales deja și numărul cu care va juca - 20. (foto: slavia.cz)

"Sunt foarte fericit că mă aflu la un asemenea club. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, am muncit foarte mult și am venit aici să fac performanță, să câștig campionatul și cât mai multe trofee.

La Craiova am jucat cu numărul 10 și când am venit aici am ales să joc cu 20, dublul lui 10. Sper să fiu de două ori mai bun acum" a spus Baluță la prezentarea oficială la Slavia Praga. 

Cehii au postat pe internet un filmuleț cu Alexandru Băluță la Praga.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi