Balotelli aruncă mănuşa: "Transferul la Liverpool a fost cea mai proastă decizie din viaţa mea!"

Mario Balotelli a fost primit cu surle şi trâmbiţe la Liverpool. Lunile au trecut şi atacantul italian a început să nu mai fie pe placul şefilor echipei. După numai un an, a fost împrumutat la Milan, de unde venise în 2014 pentru aproape 19 milioane de euro. Italienii nu au activat clauza de cumpărare, astfel că Balotelli s-a întors în Anglia vara asta. A avut mai multe oferte de a se transfera, dar atacantul italian nu s-a grăbit. A ales-o, în cele din urmă pe Nice, echipă care după patru etape e pe locul doi în Ligue 1. 

Mario a debutat perfect - a marcat două goluri, iar Nice a câştigat cu 3-2 meciul cu Marseille. La doar câteva zile după, Balotelli şi-a dat drumul la gură în presa din Franţa - şi-a adus aminte de perioada "neagră" petrecută la Liverpool.

Transferul la Liverpool a fost cea mai proastă decizie din viaţa mea! În afară de fani, care au fost fantastici, şi de colegii din echipă, nu mi-a plăcut nimic la acel club. Am lucrat cu doi antrenori, Brendan Rodgers şi Jurgen Klopp. Niciunul nu a avut o părere bună despre mine,

---povesteşte Balotelli

Şi agentul lui Balotelli, Mino Raiola - cel care îl impresariază şi pe Pogba, l-a criticat pe Jurgen Klopp imediat după transferul italianului la Nice. 

Până la urmă el era jucătorul lui Liverpool, iar Klopp trebuia să-l trateze cu respect. Nu a făcut asta. Nu-l judec ca antrenor, pentru că nu-mi place de el ca antrenor, dar era normal să-i ofere o şansă lui Mario, care îl întreba mereu ce ar trebui să facă să joace şi el. Avea nevoie de meciuri în picioare. Klopp nu l-a băgat în seamă 2 luni,

---a spus şi Mino Raiola

Greutăţile întâmpinate de Balotelli ar fi dărâmat mulţi jucători, dar italianul a rămas încrezător în forţele sale şi a luat-o de la capăt la Nice. "Am 26 de ani, încă sunt tânăr. Niciodată nu e prea târziu", a spus Balotelli, pe care fostul său coleg de la Inter, Olivier Dacourt îl vede câştigător al Balonului de Aur în trei ani.

Balotelli, care a mai trecut pe la Manchester City până să ajungă la Liverpool, a fost dorit şi de Mourinho la United vara asta. Cei doi au mai lucrat împreună la Inter. 6 trofee a câştigat Mario Balotelli cu portughezul pe bancă - 2 titluri de campion al Italiei, o Cupă şi o Supercupă a Italiei, şi Champions League. 

 

Foto: thesun.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!