Balon de oxigen pentru Andone: indienii nu mai vin la Dinamo! Rapid e un nume mai interesant

Ioan Andone poate sta liniştit. Sport.ro anunţă că omul de afaceri Sanjeev Kumar nu mai bagă bani la Dinamo. Indianul adus de Mutu în România nu s-a înţeles cu Negoiţă şi afacerea a picat! 2 milioane de euro urma să bage Kumar la Dinamo, care încheie anul cu derby-ul împotriva marilor rivali de la Steaua, din semifinalele Cupei Ligii, pe 22 decembrie. Atunci a anunţat Negoiţă că va trage linie şi va analiza situaţia echipei cu Andone pe bancă. Acesta urma să fie demis în cazul în care Sanjeev Kumar ar fi bătut palma cu Negoiţă.

Acum, indianul intenţionează să se mute în Giuleşti! Vrea să îl ia cu el şi pe Adi Mutu şi să pună umărul la renaşterea Rapidului, care a fost şters de pe harta fotbalului românesc după 93 de ani, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti. "Rapid va atrage întotdeauna, pentru că va rămâne un brand important al României", spune Daniel Pancu. 

Palmaresul Rapidului va fi scos la licitaţie, iar în afacere ar urma să intre şi Primăria Capitalei, care o susţine pe CSM Bucureşti. Echipa de handbal s-a mutat deja în Giuleşti, unde susţine meciurile de pe propriul teren. Kumar visează la un proiect măreţ, cu Şumudică antrenor.

E foarte important de ştiut situaţia economică a acestui club, după care vom începe să discutăm cu lichidatorul,

---a declarat preşedintele lui CSM Bucureşti, Alin Petrache

Toţi cei care au culoarea vişinie în sânge trebuie să punem umărul şi să facem ceva pentru Rapid!,

---zice şi Şumudică

Fostele glorii ale Rapidului au jucat un amical "de lux" cu jucătorii "găştii nebune" de la Sportul. Ultimii au câştigat cu 6-3 meciul disputat la doar câteva zile de la dispariţia definitivă a clubului fondat în 1923.

Mi s-a făcut pielea de găină, nu mi-a venit să cred când am auzit. Eu voi susţine Rapidul până la adânci bătrâneţi. Echipa asta înseamnă ceva special, e un club de tradiţie, un brand, un mare nume, care nu va dispărea niciodată cu ajutorul nostru, al fotbaliştilor care au făcut performanţe la acest club. Cu ajutorul suporterilor, vom reveni acolo unde am fost,

---a declarat Adrian Iencsi

Rapidul merge mai departe. Acum aşteptăm cu toţii decizia în privinţa palmaresului. În cazul unei licitaţii, acesta ar trebui luat de un rapidist în primul rând, de un om cu mulţi bani,

---crede Daniel Pancu

 

Foto:  Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi