Share

Women's CentroBasket Championship: Bahamas - Guatemala

Baschet

Cota: 1.80

Adaugat de: AlexRizea

16 Iul 2017 14:16 1,2k 0
Logo Bahamas
Logo Guatemala
Bahamas
Guatemala
VS
22:00 16 Iulie 2017
Women's CentroBasket Championship

Analiză și informații pentru Bahamas v Guatemala

Astăzi se încheie Women's CentroBasket Championship, competiția care a adus la start cele mai bune șase echipe din America Centrală și Caraibe, care își dispută calificarea la FIBA Womens AmeriCup ce se va disputa în Argentina la finalul anului.

Inaintea ultimei etape, patru echipe se luptă pentru cele trei locuri care asigură biletele spre Buenos Aires, în timp ce două echipe sunt deja eliminate. Acestea două din urmă sunt Bahamas și Guatemala, echipe ce au pierdut toate cele patru partide disputate, și urmează să se întâlnească în meci direct, începând cu ora 22.00, ora României.

Bahamas a dezamăgit complet la această competiție pierzând toate meciurile disputate. Deși au în lot jucătoare școlite în SUA și care evoluează în mare parte la Universitățile Americane, Bahamas a stat prost atât defensiv cât mai ales ofensiv, marcând maxim 56 de puncte în cele patru partide. Cea mai bună jucătoare a echipei este Leashja Grant de la universitatea din Texas, cu o medie de 16 puncte și 8 recuperări pe meci. În toate partidele disputate de Bahamas s-au marcat mai puține puncte decât limita propusă de casele de pariuri. 

 

Asa cum era de așteptat, Guatemala a fost cea mai slabă echipă din turneu, cea mai "mică" înfrângere fiind cu Mexic la 17 puncte. Dacă restul echipelor se bazează pe jucătoare din campionate externe,din campionatele universitare americane sau America de Sud, Guatemala are toate jucătoarele din campionatul intern, unde nivelul este foarte scăzut. In partidele disputate până acum Guatemala a înscris maxim 58 de puncte.

Pont recomandat Bahamas VS Guatemala

Se intâlnesc cele mai slabe ofensive din competiție cu o medie de aproximativ 50 de puncte pe meci. Îmi este greu să cred că în ultima partidă din turneu, ambele se vor autodepăși și vom vedea o partidă spectaculoasă. Tinând cont ca este al 5-lea meci în cinci zile, echipele sunt foarte obosite și randamentul lor,care era oricum extrem de slab, va avea de suferit și mai mult. Mizez pe o partidă de vacanță în care nu se vor marca mai mult de 119,5 puncte.

Pont pariuri: Sub 119,5 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: AlexRizea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0