Azi, ora 21:00 pe Unibet Poker: primul turneu online pentru Openul de la București!

Marele eveniment al sfârșitului de an din România se apropie cu pași repezi. Festivalul Unibet Poker România își face deja simțită prezența din această seară, când este programat să se desfășoare primul satelit de calificare online destinat exclusiv jucătorilor de la noi din țară. Startul în turneu este prevăzut pentru ora 21:00 și garantează 3 locuri în Main Eventul de 1.100 euro pentru un buy-in de 125 de euro. Turneul este rezervat exclusiv jucătorilor români, dar se desfășoară în paralel cu celelalte competiții internaționale de calificare.
 
  
Unibet Poker București (foto: ro.pokernews.com) începe mai devreme, cu două turnee de ”încălzire” de 5, respectiv 2 euro. 18:00 și 19:00 sunt orele de începere pentru cele două turnee care pun la bătaie locuri garantate pentru next-level. Aceste tipuri de turnee vor fi organizate zilnic până pe 26 noiembrie - atunci este programat ”ultimul vals” (cu excepția turneului "Last Chance" de pe 28 noiembrie).
 
 
Locația acestei serii de turnee se accesează astfel:  selectați tabul "Tournaments", apoi "View Full Tournament Schedule". Acolo mergeți pe "Filter", selectați "Unibet Open" și în lista de turnee vor rămâne doar competițiile pentru București. 
  
Programul complet al calificărilor:
 
  
Odată ce zilele trec, bătaia pentru calificarea în Main Event va fi tot mai mare. Așa că n-ar fi rău să vă concentrați toată atenția asupra turneului din această seară - este cea mai bună ocazie și cea mai facilă pentru obținerea tichetului mult dorit pentru participarea la marel eveniment al sfârșitului de an. Dacă nu aveți încă un cont pe Unibet Poker, vă puteți deschide unul accesând acest link

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi