Share

Ayr United vs Dunfermline, ponturi Pescadorul Scoţia Championship 07.01.2016

Ponturi Fotbal

Cota: 1.74

Adaugat de: pescadorul

07 Ian 2017 08:29 1,8k 2
Logo Ayr United
Logo Dunfermline
Ayr United
Dunfermline
VS
17:00 07 Ianuarie 2017
Scotia - Championship

Analiză și informații pentru Ayr United v Dunfermline

Printre cupe, care îţi oferă satisfacţii dar trebuie să le şi găseşti pe cele care ar coincide cu închipuirile proprii, încerc să mă agăţ de un campionat unde, măcar teoretic, se jocă mai aproape de forma momentului fiind prioritare în motivaţiile curente, în speranţa de a evita diferite compromisuri pe care echipele sunt dispuse să le facă în anumite momente în competiţiile paralele. În etapa a 20-a din Campionatul Scoţiei pe Somerset Park din Ayr, începând cu ora 17:00, localnicii United se vor confrunta cu cei de la Dunfermline într-un derby al promovatelor din acest sezon.

Gazdele au făcut saltul în Championship depăşind la baraj în meciul final pe Stranraer la penalty. După 19 etape se află momentan tot la baraj dar cel al retrogradării cu 7 puncte peste zona letală şi 2 sub ultimul loc salvator. Cu 2 3 4 acasă şi 8-13 au stopat etapa trecută o derivă de 3 înfrângeri consecutive pe propria arenă cu o remiză 4-4 cu colega de deasupra Dumbarton, meci în care Cairney şi Forrest, principalii marcatori, au reuşit să iasă la rampă după seria amintită în care n-au mişcat în front.

Ayr: Fleming - Meggatt, Mc Kenna, Balatoni, Rose - Cairney, Docherty, Harkins, Crawford - Forrest, Nisbet.

Oaspeţii tot din această ediţie în liga secundă scoţiană dar promovaţi direct ca lideri ai League One, au reuşit să se menţină şi la acest nivel peste adversari, acum pe locul 6 cu 2 puncte mai sus şi 6 handicap până la playoff. Au 2 3 5 şi 10-13 în deplasare cu menţiunea că victoriile şi o remiză le-au obţinut în ultimile 3 etape după ce porniseră actualul sezon cu înfrângeri în primele 3 deplasări. Artizanul revirimentului din ultima perioadă cu 6 etape fără înfrângere a fost golgheterul Clark ajuns la 7 reuşite.

Dunfermline: Murdoch - Talbot, Ashcroft, Fordyce, Geggan - McMullan, Wedderburn, Herron, Higginbotham, Clark, Moffat.

 

Pont Ayr United VS Dunfermline: DNB 2

Un duel în care şi agenţiile oferă partea leului oaspeţilor, cu un uşor avantaj ce are ca suport evoluţiile recente ale celor 2 combatante în care Dunfermline a reuşit să se redreseze după o perioadă descendentă în timp ce Ayr a rămas pe linia de plutire cu punctele culese în deplasare unde a bifat a 4-a remiză consecutivă dar în picaj acasă, aşa cum am subliniat deja. Pe acest fond intervine tradiţia aflând că într-un lung şir de întâniri directe gazdele au câştigat pe Somerset Park o singură dată în 2009. Încurajat de trendul actual, rămân consecvent tradiţiei şi ofer prima şansă vizitatorilor, DNB cu cota 1.74 la unibet.

Pont pariuri: DNB 2

Miza: 10/10

Cota: 1.74

Adaugat de: pescadorul

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici