Avem un nou operator de jocuri de noroc licențiat în România! Vezi despre cine este vorba!

Lista operatorilor de jocuri de noroc licențiați în România s-a extins din nou la începutul acestei luni, ajungând să conțină 19 nume. Cea mai nouă companie de gambling intrată pe piața din România este ALTABET Limited, care conform D.ONJN 1925/30.10.2017 deține o licență definitivă valabilă pe 10 ani de zile (01.11.2017- 30.10.2027). Aceasta va oferi atât pariuri sportive cât și jocuri de cazino, site-ul putând fi accesat la adresa www.efbet.ro.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandatede PariuriX!


Cine este Efbet și ce istorie are în spate?

Recunosc că nu am mai auzit de aceasă casă de pariuri până acum. După puțină documentare, am aflat că ar fi vorba despre un operator originar din Bulgaria, care de fapt ar fi fost și primul care a primit licență în acea țară. Cei de la Efbet sunt implicați în jocuri de noroc încă din 1990,  atunci când au deschis în centrul capitalei Sofia un cazino numit ”Colombia”. Apoi au deschis și alte cazinouri, dar și mai multe case de pariuri sub brandul ”BalkanBet”. Începând cu 2006, s-a trecut la numele de Efbet, atunci când a fost lansat și primul site de pariuri online. În acest moment site-ul Efbet este disponibil în 4 limbi : bulgară, engleză, turcă și greacă. Iar în curând va fi și în română. 

Nu garantez că toate informațiile oferite sunt 100% corecte, ele fiind traduse din diferite surse din Bulgaria. Dar oricum ele ne oferă o imagine de bază despre cine este Efbet.

 

Efbet în România - la ce să ne așteptăm?

Site-ul efbet.ro nu este încă funcționabil. În urmă cu vreo 2 zile nici nu mergea accesat, dar acum apare o notificare din care aflăm că Efbet online va fi în curând disponibil în România. Ținând cont că vorbim de o casă de pariuri care are deja un site online funcționabil în alte țări, nu cred că ar trebui să dureze prea mult până când varianta românească va fi lansată. Nu e ca și cum ar lua-o de la zero, așa cum au făcut alți operatori licențiați ONJN. De aceea am așteptări ceva mai ridicate și sper că site-ul va fi stabil, rapid și lipsit de bug-uri. În ceea ce privește serviciile oferite, ne vom putea face o părere doar după lansarea oficială. De remarcat faptul că Efbet a fost primul operator din Bulgaria care a  introdus opțiunea de a paria cu bitcoin. Va fi interesant de văzut dacă și la noi vor implementa o astfel de facilitate. 

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii