Avem o nouă cameră de poker la care putem juca legal!

În ultimul an de zile am avut doar 3 camere de poker la care puteam juca legal din România: PokerStars, 888Poker și Unibet Poker. Din fericire, primele două camere enumerate sunt considerate ca fiind cele mai importante la nivel mondial, în timp ce a treia a venit cu un concept destul de inovativ. Aceasta este dedicată mai degrabă jucătorilor ocazionali care vor să joace într-un mediu relaxat și să se simtă bine, și care nu vor să aibă de-a face cu camere aglomerate pline de jucători experimentați.

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

Începând cu septembrie 2017, pe scurta listă de operatori licențiați care oferă poker și-a mai făcut loc un nume. Este vorba de PublicWin (L1172986W000768), cel mai nou operator licențiat ONJN. Tot ce ai de făcut este să îți deschizi un cont, să accesezi secțiunea ”Hold'em Poker" și să apeși pe ”Descarcă Poker” pentru a descărca aplicația PublicWin. Intri în aceasta, te loghezi și dai drumul la joc.

Am intrat un pic în această aplicație pentru a vedea despre ce este vorba. Nu m-a impresionat în mod deosebit, dar nici nu m-a dezamăgit. Într-adevăr, erau destul de puțini jucători online. Doar 211, din care 135 erau la turnee și 69 la mese cash. Pe de altă parte, aplicația are o interfață modernă și pare că funcționează bine. Am văzut că sunt organizate și vreo 6-7 turnee freeeroll în fiecare zi, majoritatea cu pot-uri de 15€ - 25€. Dar e și un turneu, Daily Freeroll, ce are loc în fiecare zi la ora 22:05 și care pune la bătaie un pot de 70€. Probabil atunci crește și numărul de jucători activi în aplicație. Sunt de părere că e o pâine de mâncat cu aceste turnee acum cât nu știu prea mulți de existența camerei de poker PublicWin.

Dacă te-ai plictisit de aceleași camere de poker, poți schimba un pic peisajul încercând camera PublicWin Poker - dar îți zic de acum să nu te aștepți la ceva revoluționar. În continuare, noi recomandăm celelalte 3 camere:

Pentru a afla mai multe despre camera de poker PublicWin accesează articolul : ”PublicWin Poker - este ceva de capul acestei camere de poker?

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!