Avem lista oficială a primelor case de pariuri online licenţiate în România

Actualizare mai 2017

La momentul actualizării acestui articol nu mai puțin de 16 case de pariuri online dețineau o licență definitivă valabilă până în 2026. Poți vedea aici care sunt acestea : https://pariurix.com/agentii/popularitate, iar pentru a vedea un TOP5 al agențiilor recomandate de PariuriX CLICK AICI.

 

Articolul inițial

În ultimele zile se vorbeşte foarte multe despre agenţiile de pariuri online care urmează să obţină licenţă în România, iar singura instituţie abilitată să ne informeze corect cu privire la acest lucru este Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Printr-o simplă accesare a site-ului acestei instituţii (http://onjn.gov.ro/), puteţi vedea cu toţii lista agenţiilor care au obţinut licenţa sau care au aplicat pentru acordarea ei. După cum observaţi mai jos, ONJN ne informează că în acest moment a primit doar trei solicitări de acordare a dreptulului de organizare şi exploatare a jocurilor de noroc online pe teritoriul României.

Se pară că piaţa din România rămâne în continuare destul de atractivă, deşi în ultimul an tot mai mulţi operatori au anunţat că nu mai acceptă clienţi din ţara noastră şi rămâne de văzut ce mişcări vor face agenţiile în perioada următoare.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi