Avem cote la pariuri pentru câştigătoarea Ligii 1! Surpriză în topul favoritelor!

Pe 11 iulie va începe un nou sezon în Liga 1 şi am avut plăcerea surpriză să vedem că o casă de pariuri online oferă cote pentru câştigarea competiţiei. Ne-am obişnuit ca până acum să avem această opţiune de pariere doar la agenţiile stradale, dar iată că acum ea există şi la o agenţie de pariuri pe net.

Deloc surprinzător FC Steaua Bucureşti este principala favorită la câştigarea titlului cu o cotă de 2. Ea este urmată de campioana en-titre, Astra Giurgiu, care primeşte cota 3. La mare distanţă de ele se află Dinamo Bucureşti cu o cotă de 8.

În ciuda faptului că s-a despărţit de Edi Iordănescu Pandurii Târgu Jiu pleacă cu a patra şansă, având cota 10. CFR Cluj (cota 20) şi Viitorul Constanţa şi ASA Târgu Mureş, fiecare cu cota 25, completează lista echipelor care au cu adevărat şanse la cucerirea titlului.

 

Pariază acum pe câştigătoarea Ligii 1!

 

Trei formaţii - Concordia, Gaz Metan Mediaş şi CS Voluntari - primesc fiecare cota 1000 pentru o adevărată "bombă", comparabilă cu cea reuşită de Leicester în sezonul precedent din Anglia. Chiar dacă este cu un picior şi jumătate în groapă Rapid Bucureşti primeşte o cotă mai mică decât cele trei formaţii enumerate anterior. Cine crede că echipa cu una dintre cele mai frumoase galerii din Liga 1 ar putea produce surpriza va câştiga de 500 de ori suma investită, dacă acest lucru se va întâmpla.

cote-pariuri-liga-1.JPG

Casa de pariuri online care vă oferă posibilitatea să pariaţi pe câştigătoarea Ligii 1 este Betano (D. 3311/ 18.12.2015). Dacă deschizi un cont acum vei beneficia de un bonus de 100% din prima depunere până la 200 RON. Depui 200 RON şi vei mai primi imediat alţi 200 RON bonus! Înainte să deschizi un cont nou la Betano citeşte articolul: https://pariurix.com/inainte-de-a-deschide-un-cont-nou-la-betano-citeste-aici.html.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi