Avantajele parierii online. Sfaturi utile de care este bine să ţii cont

Piaţa de gambling din România a fost estimată în 2017 la aproximativ 1 miliard de dolari, conform datelor publicate de către site-ul bursa.ro. iar românii sunt atraşi tot mai mult de posibilele câştiguri de sute şi mii de lei, deşi sumele pariate sunt de doar câţiva lei. Iar opţiunile sunt dintre cele mai diverse, în condiţiile în care în ţară sunt aproape 5.000 de locaţii stradale şi nu mai puţin de 23 de operatori online licenţiaţi. 

Centralizarea datelor unui studiu recent au dezvăluit faptul că, spre deosebire de jucătorii din alte jurisdicţii din Europa, românii preferă să-şi încerce norocul în agenţiile stradale decât să-şi facă un cont la un operator online. E de aşteptat, însă, ca această situaţia să se schimbe şi la noi, datorită eliminării principalului neajuns existent până în primăvara acestui an la operatorii online.

Este vorba despre plata impozitului anual catre ANAF care, începand cu 24 martie 2018, se reţine la sursă, agenţiile fiind obligate (începând cu această dată) sa reţină automat jucătorilor impozitul pe orice retragere. Eliminat acest impediment, este de aşteptat ca numărul jucătorilor online să crească semnificativ.

Specialiştii susţin, totuşi, că jucătorii trebuie să ţină cont de câteva sfaturi indiferent dacă aceştia optează sau nu să treacă de la varianta offline la cea online. Astfel, e obligatoriu în primul rând să alegi opţiunea care crezi că ţi se potriveşte cel mai bine.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta!

E vorba, în primul rând, de bonusurile fără depunere, dublarea primului depozit, cote speciale sau pariuri fără risc. Iar din acest punct de vedere există o mulţime de oferte de bun venit în online. Dar nu trebuie uitat că aceste oferte sunt supuse unor termeni şi condiţii, aşa că e necesar să ştii foarte bine ce presupune asta înainte să joci la o agenţie anume.

Specialiştii recomandă că cel mai bine e să-ţi faci cont şi să ai depozite la mai multe case de pariuri online, ţinând cont că există o mulţime de promoţii care au în vedere diferite evenimente sportive. Iar în momentul în care accesezi mai multe oferte de acest gen, automat şansele de câştig pe termen lung cresc. 

Pentru a nu rata nicio promoţie, indicat e să accesezi zilnic un site specializat în ponturi pentru pariuri şi să te uiţi după oferte. Din acest punct de vedere, pe PariuriX.com vei găsi analiza meciurilor ce urmează să se desfăşoare, cele mai populare pariuri, precum şi alte informaţii care ţi-ar putea fi de mare ajutor.

Parierea online are o mulțime de avantaje, dar nu trebuie omis faptul că un pariu la orice oră din zi sau din noapte se poate transforma într-un mare dezavantaj dacă nu ai la dispoziţie o strategie bine pusă la punct. Sunt o mulţime de cazuri când anumiţi jucători spun că au terminat toţi banii din cont pentru că au plasat pariuri pur şi simplu din plictiseală sau pentru că nu s-au putut opri atunci când era cazul..Iar în aceste cazuri e extrem de important să ştii să-ţi păstrezi calmul şi echilibrul!

E de preferat să spui că este şi mâine o zi (după ce pierzi un bilet), decât să continui să crezi în şansele tale şi să pierzi sume importante. Iar atunci când ţi-a ieşit un pariu la care nu te aşteptai, cel mai ok ar fi să-ţi mai încerci norocul de maximum două ori, apoi să te retragi şi să aştepţi ziua de mâine.

Un alt aspect foarte important, dar pe care unii îl neglijează, este legat de conturile online. Astfel, nu uita să verifici orice cont pe care îl deţii la agenţiile online pentru care ai optat. Acest lucru nu-ţi "mănâncă" din timp.

E recomandat ca verificare contului să o faci măcar o dată într-o lună după deschiderea acestuia. De obicei, trebuie să trimiţi pe adresa operatorului online documente personale scanate, cum ar fi cartea de identitate sau alt act din care să reiasă adresa de domiciliu. Poţi face lucrul ăsta trimiţând şi un extras de cont bancar sau o factură de utilităţi. 

Aici sunt agențiile recomandate de PariuriX! Tu pe care o alegi?

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi