Joc de peste 10 ani la pariuri online, iată motivul

Avantaje pariuri online - descoperă-le așa cum le-am descoperit și eu cu mai bine de 10 ani în urmă! Momentan joc exclusiv online, îmi place că am tot ce îmi pot dori de la o casă de pariuri .

Susțin parierea responsabilă! Vă recomand să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Dacă aveți probleme, puteți apela la jocresponsabil.ro

Ca majoritatea pariorilor, și eu am plasat primele bilete într-o agenție stradală. Se întâmpla prin 2002 la defuncta Horizont, de pe vremea când trebuia să am minim 3 pariuri pe bilet. În următorii ani am jucat mai mult pe la Astra și mai era Pronosportul! Stilul de joc era cam același cu cel practicat de majoritatea pariorilor din zilele noastre: bilete cu multe meciuri pe mize mici, poate poate "dau lovitura". O mai dădeam, dar pe sume mai mici.

DESCOPERĂ TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

 

Cum am trecut de la offline la pariuri online

Au fost vremuri frumoase, când făceam bilete bazându-mă doar pe clasamentele pe care le găseam prin ziare și reviste. Atunci erau o comoară, acum sunt mii de site-uri utile. Consultam pe teletext rezultatele și stăteam cu sufletul la gură așteptând să văd dacă am câștigat. Mai ține careva minte cum era? Mai câștigam, mai pierdeam, era distractiv.

Casele de pariuri online deja își făcuseră apariția de ani buni, dar câți oare știau de ele în România? Și așa în acele vremuri doar persoanele foarte înstărite își permiteau un calculator conectat la internet, iar în cazul meu nu se punea problema de așa ceva. De obicei mergeam prin internet cafe-uri ca să pot sta pe internet.

Abia prin 2003-2004 am ajuns să stau mai mult online de acasă. Prețul PC-urilor era mai abordabil, iar un abonament la internet nu mai era un lux.  Am avut primul contact cu spațiul virtual și activam pe forumurile de pariuri sportive pentru a găsi pariori mai experimentați. Astfel am dat de casele de pariuri online. Dacă țin bine minte prin 2005-2006 am creat primul cont în România la Gamebookers. Nici măcar nu aveau pariuri live, dar uite așa am început ascensiunea ca parior online.

 

Avantajele care m-au convins să pariez pe internet

Recunosc că la început nu a fost ușor.  Poate și pentru că nu aveam la îndemână tot felul de tutoriale care să mă învețe ce să fac. Nici nu aveam prieteni care să îmi arate cum se deschide un cont sau cum se plasează un pariu. Și parcă nici site-urile nu erau la fel de intuitive ca cele din zilele noastre. Avantajele oferite nu erau nici pe departe la fel de multe, dar chiar și așa m-am îndrăgostit peste noapte de pariurile online și nu am mai renunțat la ele de atunci. Dar niciodată nu este târziu!

Reține, dacă ajung să te afecteze, și nu mai reprezintă cel puțin o modalitate de distracție, apelează la ajutor! Pariază responsabil! Află mai multe despre Joc Responsabil!

M-a încântat că puteam paria la orice oră din zi sau din noapte, din doar câteva click-uri. Atunci am descoperit farmecul, dar și tentațiile pariurilor live, și tot atunci am început să joc primele pariuri single. A fost perioada în care am încasat și primele bonusuri, care recunosc că m-au acaparat din start. Să depun 200RON și să mai primesc încă 200RON în plus? Ce tare! Ce dacă erau condiții de rulaj? Nici nu știam ce-s alea, am descoperit ulterior. La urma urmei am depus ca să mă joc, nu să mă uit la bani sau să îi scot după 2 zile.
 

Nu abuzați de bonusuri

Legat de bonusuri trebuie să recunosc, la Bwin am făcut vreo 2-3 conturi să mai iau un freebet. Asta e. Mi-am dat seama că am greșit ulterior când mi-au blocat contul ... Nu vă jucați cu asta, nu faceți abuz că se întoarce. Karma is a bitch!

Pe net am dat de o ofertă sportivă net superioară, dar și de cote per total mai bune. Acum nu știu cum este pe offline, poate au mai progresat, să îmi spuneți voi. Am descoperit tot felul de opțiuni de pariere interesante, de multe nici nu știam că există. Prima care îmi trece prin cap, și care este și  acum favorita mea, este handicapul asiatic. Să nu zic că nu erai obligat să joci nu știu câte meciuri pe bilet!
 

Alte avantaje pariuri online descoperite pe parcurs

În timp am descoperit și multe alte avantaje pariuri online, unele pe care nu le cunoșteam din prima, altele care pur și simplu au fost implementate pe parcurs. Puteam să urmăresc transmisiuni live video din aceeași fereastră de pariuri din care jucam live. Puteam să aplic tot felul de strategii de pariuri, de la Martingale, Fibonacci și Easy Money până la sisteme "inventate" de mine.

Am avut noroc să încep să joc online, am descoperit multe lucruri utile. Dacă mă gândesc bine, am încetat sa mai cotizez la greu atunci când am început să stăpânesc și să înțeleg cu ce se mănâncă pariurile și cum să joc corect pe net. Bineînțeles, am dat de forumurile din afară unde am găsit mai multe cărți super utile care mi-au deschis ochii.

Poate dacă nu citeam și testam atât nu aș fi renunțat la biletele cu 10 meciuri și nu m-aș fi prins ce e money management-ul. La fel nu aș fi mai ținut cont de orice diferență de cotă pentru a căuta toată ziua pariuri de valoare, și așa mai departe.
 

Facilități la care nici eu nu am avut acces din primii ani de pariat online

Avantaje pariuri online importante! În ultimii ani au apărut smartphone-urile, și totodată posibilitatea de a paria din mers de pe orice telefon sau tabletă. Indiferent că sunt în vacanță, la terasă cu prietenii sau în mașină, dacă vreau să pun un pariu în momentul acela scot telefonul, accesez contul de pariuri și joc ce mi-am propus.

Tot de curând a apărut și opțiunea de cash out, cea care îmi permite să țin sub control pariurile mele. Pot închide biletele în care nu mai am încredere, pot securiza câștigurile, dar și să limitez pierderile. Bine, foloseam această opțiune înainte  să fie disponibilă, pentru că puneam contre la greu când era cazul. Dar acum pot face asta din apăsarea unui singur buton. Este un avantaj mare să poți face asta live, în doar câteva clipe după ce vezi cum evoluează meciul.

 

În zilele noastre ...

Referindu-ne strict la zilele noastre, trebuie să amintesc și de taxe și impozite. Online ai impozit doar pe retragere! Nu pentru fiecare bilet câștigător.  Este drept, impozitul trebuie achitat la ANAF, dar asta se întâmplă o singură dată pe an, și nu pierzi așa mult timp pe cât cred unii. Recomand să îți faci cont online la ANAF, tot mai multe venituri trebuie declarate, de ce să nu o faci din confortul casei? Dacă nu știi ce pași ai de parcurs, recomand să parcurgi ACEST ARTICOL pentru că găsești aici explicat tot ce ai de făcut. 

 

Avantaje pariuri online - câteva concluzii de final

Trăgând linie, nu aș renunța vreodată la pariurile online. Și nu pot înțelege cum atâția pariori nu vor să le ofere măcar o șansă, mai ales acum când găsești tutoriale cu carul care să te învețe cum să deschizi un cont și cum să plasezi un pariu. Nici nu îți trebuie neapărat card pentru a depune și retrage. Există atâtea alternative precum Paysafecard, Skrill, transfer bancar, depuneri direct din locații stradale etc.

Profită de avantaje pariuri online. Încearcă și tu pariurile pe internet. Mai jos găsești o listă cu operatorii la care joc online. Am încercat serviciile fiecărui operator licențiat în parte, iar aceștia sunt cei care per total consider că merită atenție.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi