Avantaje / Dezavantaje privind Empire Betting

Fiecare agentie de pariuri sportive are propriile avantaje prin care isi atrag clientii sau dezavantaje care retinalti pariori sa apeleze la serciviile lor.

empire-betting.gif

Avantaje

  • profesionalism si seriozitate. Doar doua cuvinte care descriu ceea ce se intampla in momentul de fata la Empire Bet. Prin seriozitatea de care au dat dovada privind cotele, Empire Bet este una din primele 5 agentii la care se gandesc pariorii in momentul de fata
  • oferta de pariuri foarte bogata
  • operatorii celor de la Empire Bet sunt unii din cei mai buni de pe piata. Cu entuziasmul si tineretea lor compenseaza o oarecare lipsa de experienta .
  • faptul ca miza minima este de doar 1 leu, atrage multi pariori care vor sa intre in fenomenul pariurilor sportive, acesti pariori amatori vrand sa se intieze in lumea pariorilor prin sume mici, privind acest tip de pariere ca un hobby.

Dezavantaje.

  • desi nu este recunoscuta de foarte multi pariori pe plan intern, pariorii care isi plaseaza biletele la Empire Bet se declara foarte multumiti si nu vad in Empire Bet nici macar un dezavantaj. Cu siguranta prin profesionalismul si prin seriozitatea de care au dat dovada pana acum, tot mai multi pariori se indreapta spre aceasta agentie de cartier, Empire Bet.

Puteti sa va exprimati parerea folosind formularul de mai jos sau  sa disuctati in topicul agentiei pe forum in sectiunea agentii de pariuri.

UPDATE: Empire Betting nu mai exista; va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi