Avalanșă de bilete câștigătoare cu Pauză/Final 1/2 pe Napoli vs Real și Arsenal vs Bayern

Ambele meciuri de aseară din optimile Ligii Campionilor s-au încheiat cu victoriile echipelor vizitatoare după ce au fost conduse la pauză cu 1:0. Real Madrid a câștigat cu 3:1 deplasarea de la Napoli, în timp ce Bayern a umilit-o din nou pe Arsenal, scor 5:1. Așa cum mă așteptam, biletele de pariuri câștigătoare care conțineau pronosticuri ”Pauză / Final: 1/2” de la cele două meciuri nu au întârziat să apară.

Am găsit nu mai puțin de 5 astfel de bilete, dar sunt convins că numărul lor real este de fapt mult mai mare. Mizele și câștigurile sunt care de care mai variate, cel mai ”valoros” bilet fiind al unui român care a pariat la o agenție stradală Ladbrokes din Marea Britanie suma de 5 lire, acesta câștigând 2,205 lire. Mai jos poți vedea biletele; dacă ai și tu unul similar, nu ezita să dai reply mai jos. 

EDITARE ULTERIOARĂ: Am mai primit câteva bilete pe Facebook între timp, pe care le-am adăugat mai jos. Printre ele poate fi găsit și un bilet care conține scorurile corecte de la ambele meciuri, câștig de 6,360RON cu o investiție de doar 5RON (ultimul de jos)!

EDITARE 2: A apărut și un bilet mai valoros decât cel de la Ladbrokes, un constănțean jucând suma de 100RON pe cele două pronosticuri pauză / final! Câștig total de 52,380RON!  Îl găsiți și pe aceasta în lista de mai jos. 

EDITARE 3: Am mai adăugat câteva bilete între timp. Realitatea este că am primit de vreo 3 ori mai multe decât cele postate aici, dar am decis să nu mai punem cu mize sub 10RON pentru că deși s-au strâns prea multe!
 

PARIAZĂ ONLINE LA CASA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARIAZĂ ONLINE LA CASA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi