Autoritățile din Victoria, Australia au interzis reclamele la pariuri în mijloacele de transport în comun!

victoria-australia.jpg

Autoritățile australiene au luat o nouă decizie în defavoarea caselor de pariuri. După ce în Australia de Sud au fost introduse taxe piperate pentru agențiile care operează acolo și au fost interzise pariurile pe sporturi electronice, acum a venit rândul statului Victoria (stat vecin cu Australia de Sud) să iasă în evidență. 

Site-ul australian bandt.com.au ne anunță că reclamele la site-uri de gambling vor fi interzise în anumite locuri publice cum ar fi în jurul școlilor sau în mijloace de transport în comun precum autobuze, metrouri, tramvaie sau trenuri. Marlene Kairouz, ministrul Jocurilor de Noroc, spune că această decizie are scopul de a proteja minorii pentru ca aceștia să nu fie tentanți să se apuce de pariuri sau jocuri de cazino la vârste premature.

Ce-i drept, jocurile de noroc în rândul minorilor este o problemă foarte mare în Australia, astfel încât este de înțeles de ce autoritățile recurg la astfel de măsuri. Pe de altă parte, nu știu dacă deciziile luate chiar vor avea efectul scontat, pentru că încă există destule moduri prin care elevii pot fi tentați de către site-uri de gambling.

Noi vrem ca minorii să nu mai fie expuși reclamelor la pariuri atunci când se duc sau se întorc de la școală în fiecare zi. Acesta este un prim pas în a limita expunerea comunității la reclame legate de gambling în locuri unde lumea petrece mult timp.
- Marlene Kairouz (ministrul Jocurilor de Noroc)

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi