Autocarul unei echipe din Bundesliga atacat cu focuri de armă!

Foarte multe incidente s-au întâmplat de-a lungul timpului în lumea fotbalului, multe dintre ele fiind de-a dreptul şocante. Cunoşti şi tu astfel de cazuri când fani turci, greci, sârbi, italieni sau chiar englezi au provocat adevărate tragedii.

Nimeni nu s-ar fi gândit însă că se poate întâmpla aşa ceva şi în Germania, unde suporterii sunt printre cei mai civilizaţi din lume. Iată însă că orice este posibil, iar clubul Hertha Berlin a avut ieri o astfel de experienţă.

Autocarul clubului a fost atacat cu focuri de armă la Bielefeld, acolo unde urmează să întâlnească echipa locală Arminia, într-un meci ce contează pentru Cupa Germaniei. Vestea bună este că în autocar se afla doar şoferul, care n-a fost rănit. Jucătorii şi staful tehnic au făcut deplasarea cu trenul şi în acel moment autocarul mergea către gara din Bielefeld pentru a-i conduce la hotel.

Şoferul a povestit cum a fost depăşit pe drum de un motociclist, care după ce a făcut câteva semne ameninţătoare a scos un pistol şi a deschis focul chiar către el.

Pariază pe meciurile din Germania la această casă de pariuri!

Conducătorii clubului berlinez s-au declarat indignaţi de acest incident, mai ales că făptaşul nu este de găsit.

Un motociclist a apărut în dreptul vehiculului condus de Ştefan Behrendt și a amenințat cu pumnul. La scurt timp după aceea l-a depăşit a scos o armă de foc şi a tras către şoferul nostru. Din fericire, nimeni n-a fost rănit. Suntem profund şocaţi de ce s-a întâmplat şi sperăm că vinovatul va fi prins. Din fericire, şoferul nostru a scăpat doar cu o sperietură.Comunicat oficial Hertha Berlin

Pe site-ul clubului german au fost publicate câteva fotografii cu autocarul atacat şi se poate observa că glonţul a trecut prin parbriz, fiind foarte aproape să-l rănească pe şofer.

Incidentul vine într-o perioadă în care clubul berlinez părea că-şi găsise liniştea necesară înainte de debutul în noul sezon şi tocmai semnase un important contract de sponsorizare. Cu siguranţă însă acest incident nu va afecta evoluţia jucătorilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!