Austria T-Mobile Bundesliga - ''Liga x-urilor''

Chiar daca cei mai multi dintre pariori stiau drept liga a doua franceza ca fiind campionatul cu cele mai multe “X”-uri, acest lucru nu mai este valabil intrucat ''campionatul egalurilor'' este acum T-Mobile Bundesliga, prima liga austriaca de fotbal. Dupa prima parte a sezonului, ce a insumat 19 etape, 36,84% din meciurile din aceasta liga s-au terminat la egalitate, in timp ce in Ligue 2 doar 30% din meciuri s-au terminat la egalitate.

austria-t-mobile-bundesliga.png

Media meciurilor terminate la egalitate pe etapa in Bundesliga este de cel putin doua meciuri avand in vedere ca se joaca doar cinci meciuri pe etapa. Echipa cu cele mai multe meciuri terminate egalitate este Wacker Innsbruck. Din cele 19 meciuri jucate, Innsbruck a terminat la egalitate nu mai putin de noua meciuri, urmata de Rapid Viena, Ried si Mattersburg cu cate opt partide terminate la egalitate. In ce priveste egalurile de la pauza lucrurile stau si mai bine. Wacker Innsbruck si Rapid Viena au nu mai putin de 11 egaluri la pauza, urmate de Austria Viena, Sturm Graz si Mattersburg cu cate zece egaluri dupa primele 45 de minute de joc.

Echipele cu cele mai multe meciuri terminate la egalitate in jocurile de acasa din Bundesliga sunt Salzburg si Wiener Neustadt. Din cele zece meciuri jucate acasa, cele doua formatii au terminat la egalitate in cinci dintre acestea. In ce priveste egalurile de la pauza pentru formatiile care au jucat pe teren propriu nu mai putin de cinci formatii au intrat de cinci ori la cabine la egalitate cu adversarii. Aceste formatii sunt: Salzburg, Rapid Viena, Sturm Graz, Mattersburg si Kapfenberg.

Formatia cu cele mai multe meciuri terminate la egalitate in jocurile din deplasare este Wacker Innsbruck. Din cele zece meciuri jucate in deplasare, Innsbruck a terminat la egalitate in sase dintre acestea, urmata apoi de Admira si Mattersburg cu cate cinci remize externe. Tot Wacker Innsbruck este si formatia cu cele mai multe egaluri la pauza in meciurile din deplasare. Din cele zece meciuri jucate in deplasare, Innsbruck a facut sapte egaluri la pauza, urmata apoi de Rapid Viena si Austria Viena cu cate sase egaluri la pauza in meciurile de pe teren strain.

Wacker Innsbruck este si formatia cu cele mai multe meciuri terminate la egalitate, in serie, din prima liga austriaca. In perioada 31 iuilie- 27 august 2011, Innsbruck a facut patru egaluri la rand. In ce priveste meciurile de acasa, Austria Viena este formatia cu cele mai multe egaluri consecutive. Cele patru artide jucate de aceasta pe teren propriu in perioada 23 octombrie – 3 decembrie 2011, au insemnat tot atatea remize si seria poate continua seria daca la reluarea campionatului va face egal cu Ried. In ce priveste meciurile din deplasare, tot Wacker Innsbruck este formatia cu cele mai multe egaluri succesive. Intre 13 august – 16 octombrie 2011, Innsbruck a facut patru egaluri la rand externe.

Asadar, T-Mobile Budesliga este un campionat excelent de pariat pe egal, atat la pauza, cat mai ales la final. Avand in vedere ca din cele 95 de meciuri jucate in prima parte a sezonului 35 s-au terminat la egalitate, la un calcul simplu, am fi iesit destul de bine pe plus, daca am fi pariat cate 10 euro pe “X” la fiecare meci, avand in vedere ca mai toate cotele la “X” variaza in jurul a 3.50: 95 X 10=950; 3,50 X 3.5 x 10=1225; 1225-950=275 Deci un profit de aproximativ 275 euro daca am fi pariat pe egal la toate cele 95 de meciuri. Sigur ar iesit un profit mult mai frumos daca am fi folosit diverse sisteme si doar pe anumite echipe din T-Mobile Bundesliga!

Alte campionate in care se merita jucat “X”-ul sunt prima liga argentiniana in care 35,45% din meciuri se termina la egalitate, prima liga din Moldova in care 34,65% din meciuri se termina la egalitate; prima liga bielorusa in care 33,84% din meciuri se termina la egalitate si MLS (prima liga din SUA) in care 33,23% meciuri se termina la egalitate.

Campionatele in care nu se merita sa jucam pe semnul X in general sunt: S-League (prima liga din Singapore) in care doar 12.12% din meciuri se termina la egalitate, Division 1 (Liga a doua din Irlanda) in care doar 15.15% din meciuri se termina cu remize si Meistrilligga (prima liga din Estonia), in care doar 17.22% din partide nu au o invingatoare!

Click aici pentru a paria pe partidele din Bundesliga si nu numai la cea mai buna casa de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!