Austria Bundesliga - Statistica pronosticurilor

Prima liga de fotbal a Austriei, Austria T-Mobile Bundesliga ne-a oferit in acest sezon 2011-2012 pana in acest moment 120 partide. In acestea s-au marcat pana acum 298 de goluri ceea ce inseamna o medie de 2.48 goluri pe partida, o medie destul de buna iar 45% din partide au fost meciuri de over 2.5 goluri.

danemarca-superligaen.png

Austria Bundesliga - Statistici 1x2 Din cele 120 partide jucate pana in acest moment 52 s-au incheiat cu victoria echipelor gazde, 26 de meciuri au fost castigate de oaspeti iar alte 42 de partide s-au incheiat la egalitate. Salzburg este echipa care are cel mai mare procentaj al victoriilor, 42% in timp ce Kapfenberger se afla la capatul opus cu doar 17% din partide castigate. In cazul infrangerilor ei au un procentaj de 62.5% iar Rapid Viena a pierdut doar 16% din partidele disputate in acest sezon. 45% din meciurile jucate de Wacker Innsbruck in acest sezon s-au incheiat la egalitate, fiind cea mai buna echipa la acest capitol.

Austria - Bundesliga - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri - Ried este formatia care a incheiat cele mai multe partide in care s-au marcat peste 0.5 goluri, 95.8% din meciurile jucate de ei terminandu-se cu cel putin un gol marcat. La capatul celalalt al acestor statistici se afla Rapid Viena care a terminat doar 70.8% din partide cu peste 0.5 goluri marcate. - peste 1.5 goluri - Admira a reusit sa incheie 83.3% din meciurile jucate in acest sezon in care s-au marcat peste 1,5 goluri. - peste 2.5 goluri - Cu un procentaj de 62.5% din meciuri incheiate cu peste 2,5 goluri inscrise Admira si Austria Viena sunt cele mai bune formatii la acest capitol in timp ce Wacker Innsbruck si Wiener Neustadt au terminat doar 33.3% partide in care s-au inscris peste 2,5 goluri. - peste 3.5 goluri - 37.5% din meciurile jucate de Kapfenberg in acest sezon 2011-2012 s-au incheiat cu peste 3.5 goluri marcate iar la capatul celalat doar 16.7% din meciurile jucate de Wiener Neustadt s-au incheiat cu atatea goluri inscrise. - peste 4.5 goluri - 20.8% din meciurile jucate de Sturm Graz si Austria Viena in acest sezon s-au incheiat cu peste 4.5 goluri marcate iar Wiener Neustadt se afla la capatul celalat cu doar 4.2% din meciuri incheiate in aceasta editie de campionat in care s-au marcat cel putin cinci goluri.

Austria - Bundesliga - Statistici scor corect Acest sezon 2011-2012 din prima liga de fotbal a Austriei este unul plin de rezultate de egalitate si astfel cel mai intalnit scor al acestei editii de campionat este scorul de 0-0 are l-am intalnit in 15% din partidele jucate (18 meciuri), dar si scorul de 1-1, o alta remiza ce s-a inregistrat in 17 partide. In 8.33% din partide (10 meciuri) au reusit sa se impuna echipele gazda cu 2-1, si tot in 10 partide oaspetii au reusit sa se impuna cu 1-0.

Austria - Bundesliga - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un singur gol difrenta - Printre cele mai des intalnite rezultate din acest sezon au fost victoriile la o diferenta de un singur gol si astfel Austria Viena, Sturm Graz si Innsbruck au fiecare cate cinci astfel de victorii in timp ce Mattersburg are cele mai multe astfel de infrangeri, 8. - victorii/infrangeri la doua goluri - Cele mai multe victorii la doua goluri diferenta in acest sezon le-au obtinut cei de la Admira si Salzburg, fiecare reusind cate patru astfel de victorii iar Kapfenberg a reusit sa piarda de cele mai multe ori la o diferenta de doua goluri, de 7 ori. - victorii/infrangeri la trei goluri - Austria Viena, Mattersburg si Salzburg sunt singurele formatii care au reusit sa obtina cate doua victorii la o diferenta de fix trei goluri in acest sezon. Wiener Neustadt este singura echipa de altfel care a pierdut de doua ori la o astfel de diferenta. - victorii/infrangeri la 4 sau mai multe goluri - Sturm Graz este singura formatie care a reusit sa obtina mai mult de o victorie la cel putin patru goluri diferenta, ei reusind de doua ori sa faca acest lucru. Kapfenberg in schimb a reusit sa piarda trei partide la o diferenta de cel putin patru goluri.

Austria - Bundesliga - Statistici pauza/final Din cele 120 meciuri disputate pana in prezent in acest sezon de Austria - Bundesliga cele mai multe partide s-au incheiat cu un rezultat de egalitate dupa ce la pauza a fost tot egal (X/X), 32 de astfel de partide am avut in acest sezon, 29 s-au incheiat cu 1/1 iar alte 22 cu x/1. - 1/1 - In 9 din meciurile jucate de Admira s-a inregistrat acest rezultat fiind pe primul loc intr-un clasament al acestei statistici in timp ce pe ultimul loc se afla Wacker Innsbruck care a terminat doar doua partide in acest sezon cu un astfel de rezultat. - 1/X - Ried, Admira si Wacker Innsbruck sunt singurele formatii care au incheiat doua partide in care la pauza au condus gazele iar la final scorul a fost egal. De partea cealalta Austria Viena, Sturm Graz si Kapfenberger nu au reusit sa termine nici-o astfel de partida. - 1/2 - Rasturnarile de scor nu prea au fost prezente in acest sezon de Austria Bundesliga si astfel doar Mattersburg a jucat doua partide in care la pauza au condus gazdele iar la final oaspetii au reusit sa se impuna. - X/1 - 6 din meciuirle jucate de Sturm Graz in acest sezon s-au incheiat cu victoria echipei gazda dupa ce la pauza scorul a fost egal. La capatul celalat Mattersburg a terminat doar doua astfel de partide in acest sezon. - X/X - Rapid Viena este campioana remizelor si 10 din meciurile jucate de ei s-au terminat la egalitate atat la pauza cat si la final. Alte cinci echipe au terminat cate sapte astfel de partide in timp ce Ried si Admira au incheiat fiecare cate patru astfel de partide. - X/2 - Wacker Innsbruck a incheiat cele mai multe astfel de partide pana acum, 3 la numar in timp ce SV Ried nu a terminat niciodata in acest sezon o partida cu acest scor. - 2/1 - Austria Viena si Sturm Graz sunt singurele formatii care au disputat cate o partida in care la pauza au condus oaspetii iar la final au reusit sa se impuna gazdele. - 2/X - Austria Viena, Ried, Sturm Graz si Wacker Innsbruck au fiecare cate doua partide incheiat cu acest scor. - 2/2 - Mattersburg a reusit sa termine cele mai multe meciuri in care la pauza oaspetii au condus si au si reusit sa castige partida. La capatul celalalt in doar o partida jucata de Sturm Graz s-a intamplat acest lucru.

Austria - Bundesliga - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - In prima parte a meciurilor Austria Viena este echipa cea mai buna ei reusind sa marcheze de sapte ori in acest interval iar Kapfenberger alaturi de Wacker Innsbruck au fiecare cate doua goluri inscrise in primele 15 minute ale jocului. - 16 >>> 30 - Ried este de aceasta data formatia cu cele mai multe goluri inscrise in al doilea sfert al meciului, ei reusind sa marcheze de sase ori iar Wiener Neustadt nu a reusit nici macar odata sa puncteze in acest interval de timp. - 31 >>> pauza - Salzburg se pare ca adora finalurile de prima repriza reusind sa inscrie de 9 ori pana acum iar Rapid Viena, Ried si Wiener Neustadt au fiecare doar cate trei goluri inscrise. - 46 >>> 60 - Dupa reluarea jocului din nou Austria Viena este cea mai buna formatie marcand de sapte ori, iar Kapfenberger a reusit sa inscrie doar o singura data in primul sfert de ora dupa pauza. - 61 >>> 75 - Sturm Graz este formatia cu cele mai multe goluri inscrise in acest interval, opt iar Wacker Innsbruck are doar cate trei reusite. - 76 >>. final - Finalurile de partide sunt printre cele mai asteptate in acest sezon din Austria Bundesliga, Ried alaturi de Admira au fiecare cate 11 reusite in ultimul sfert de ora la fel si Austria Viena sta destul de bine cu 10 goluri iar Kapfenberger impreuna cu Wiener Neustadt au fiecare doar cate patru goluri marcate pe finalurile de partida.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi