Australienii sunt campioni la ... furat bani pentru jocuri de noroc!

gambling.jpg

Dacă ai urmărit cu regularitate secțiunea noastră de știri, atunci probabil ai observat că venim destul de des cu știri despre diferite persoane care au furat sume de ordinul zecilor sau sutelor de mii de dolari pentru a plasa pariuri sportive sau pentru a juca jocuri de cazino.

În realitate cazurile prezentate de noi sunt doar câteva din miile care au loc anual la nivel mondial. Iar cea mai bună dovadă este un studiu făcut în Australia. Site-ul smh.com.au ne anunță că în ultimii cinci ani (mai exact începând cu iulie 2016), doar în Australia au fost nu mai puțin de 265 de cazuri în care cineva a furat bani pentru a juca la jocuri de noroc, sau pentru a plăti o datorie cauzată de gambling.

Și nu este vorba doar de numărul ridicat de cazuri, că poate 265 nu ar fi un număr așa mare ținând cont că vorbim de o statistică la nivel național. Mai îngrijorător este altceva, și anume că suma totală furată este de peste 100 de milioane de dolari, mai exact 104,143,790$! Asta înseamnă o medie de 400,000$ per caz, ceea ce cu siguranță este o sumă impresionantă.

Recordul absolut este de 7.8 millioane de dolari, iar în alte 25 de cazuri s-au furat peste 1 milion de dolari. În 20 din aceste 26 de cazuri este vorba de angajați care au sustras bani de la locurile de muncă. Luând în considerare toate cele 265 de cazuri de furt, mai sunt câteva statistici interesante ce merită menționate. În primul rând, s-a descoperit că nu există o vârstă propice pentru această activitate ilegală, inculpații având toate vârstele posibile, de la 18 ani și până la 78 de ani. Pe de altă parte, peste două treimi din cazuri au avut în prim plan o femeie, și nu un bărbat, ceea ce cu siguranță este surprinzător.

Fără îndoială aceste statistici situează Australia undeva în fruntea unui clasament mondial când vine vorba de bani furați pentru gambling. Dar mai este un capitol unde jucătorii australieni excelează: la capitolul bani pierduți. Apogeul a fost atins în 2009, atunci când s-a pierdut o medie de 1.500$ pe cap de jucător!

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi