Australienii revoluționează piața jocurilor de noroc: licențe pe 20 de ani pentru ”pokies”

Un grup de reformă în domeniul jocurilor de noroc luptă împotriva autorităților din Melbourne, care vor să inițieze noi măsuri în privința licențelor pentru mașinile de poker (pokies). Purtătorul de cuvânt al Alianței pentru reforma jocurilor de noroc, Tim Costello este inițiatorul ”mișcării” împotriva unui proiect de lege al guvernului de a extinde licențele pentru mașinile de poker cu încă 20 de ani înainte de alegerile parlamentare din 18 noiembrie.

Acesta spune că licențele existente pe piață nu expiră până în anul 2022, iar măsura nu-și are rostul acum. Săptămâna trecută, o comisie a Parlamentului a votat cu 81 voturi pentru și 3 împotrivă legea care, potrivit lui Tim Costello, va duce la pierderi de aproximativ 70 miliarde de dolari pe terminalele de poker până în anul 2042. "Sunt aici să spun celor din Northcote (nn - o suburbie din Melbourne) că măsura este una greșită”, a declarat dCostello.

Northcote este una dintre suburbiile marginale din Melbourne și aflată în pericol să-și piardă credibilitatea în domeniul jocurilor de noroc după moartea guvernatorului Fiona Richardson din luna august. Trezorierul Tim Pallas s-a aflat în suburbie cu candidatul laburist Clare Burns cu câteva ore înainte de vizita lui Tim Costello și a susținut că extinderea licențelor pentru ”pokies” le oferă siguranța financiară de care au nevoie operatorii.

"Am fost abordați de Australian Hotels, de multe cluburi și cazinouri din țară, dar și de alți posibili viitori investitori. Cu toții au nevoie de certitudinea veniturilor lor pentru a putea demara o afacere. Iar mașinile electronice de jocuri, indiferent dacă ne place sau nu, constituie o parte vitală a afacerilor respectivelor companii”, a spus Tim Pallas. 

Click aici pentru a juca poker de pe mobil! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!