Australia A-League – Statistica pronosticurilor

Prima liga de fotbal a Australiei a fost intotdeauna o liga foarte interesanta care ne-a oferit mereu partide frumoase si rasturnari de scor. In acest sezon 2011-2012 din A-League, asa cum este numita aceasta liga, s-au disputat 120 de partide in care s-au marcat 324 de goluri, ceea ce inseamna o medie de 2,70 goluri pe meci. Cele mai multe victorii au reusit sa le obtina echipele gazda, 43.3% in timp ce oaspetii s-au impus in 30.0% din partide, pentru ca  26.7%  din meciuri sa se termine la egalitate.

australia-a-league.jpeg

Australia A-League - Statistici 1x2 Din cele 120 de partide disputate pana in acest moment in A-League, 52 au fost castigate de echipele gazda, 36 au fost castigate de oaspeti si alte 32 de meciuri s-au incheiat la egalitate. Fiecare formatie a disputat pana acum 24 de partide, iar Central Coast Mariners are un procentaj de 54% la victorii fiind astfel echipa cu cele mai multe victorii din acest sezon. La celalalt capat Gold Coast United are doar 12% procentajul victoriilor si este cea mai slaba echipa la acest capitol. Melbourne Victory a incheiat 45% din meciurile sale la egalitate, fiind echipa cu cele mai multe remize din acest sezon, iar Wellington Phoenix a incheiat doar 12% din meciurile sale la egalitate. La capitolul infrangeri Gold Coast United are un procentaj de 54%, in timp ce Central Coast Mariners are doar 20% procentajul infrangerilor din acest sezon.

Australia A-League - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri - in 94.2% din meciurile jucate in acest sezon de A-League s-a marcat cel putin un gol, iar Brisbane Roar, Perth Glory  si Wellington  au fiecare procentaj de 100% la capitolul peste 0.5 goluri marcate in meciurile lor. La capatul celalalt in doar 83.3% din meciurile jucate de Melbourne Victory  s-a marcat. - peste 1,5 goluri - 78.3% este procentajul ligii atunci cand vine vorba de partidele in care s-au marcat doua goluri cel putin. Brisbane Roar este din nou lider si la acest capitol al partidelor in care s-au marcat peste 1,5 goluri, in 87.5% din meciurile jucate de ea s-au inscris cel putin doua goluri. La polul opus se afla Central Coast  si Wellington  cu o medie de 78.8%. - peste 2,5 goluri - A-League este o liga foarte echilibrata la acest capitol, 50.0% din partide s-au incheiat cu peste 2,5 goluri marcate si tot 50.0% s-au incheiat cu sub 2,5 goluri inscrise. Cu toate acestea Melbourne Victory  si Sydney FC  sunt echipele care au terminat cele mai multe meciuri de over, 58.3%din partidele jucate de ele - peste 3,5 goluri - Melbourne Victory  este pe primul loc la acest capitol al meciurilor in care s-au marcat peste 3,5 goluri, in 45.8% din meciurile sale intamplandu-se acest lucru. La polul opus in doar 16.7% din meciurile jucate de Wellington s-au inscris minim 4 goluri. - peste 4,5 goluri - 16.7% din meciurile jucate de Gold Coast, Melbourne Victory, Newcastle Jets  si Sydney FC  s-au incheiat cu peste 4,5 goluri marcate.

Australia A-League - Statistici Scor Corect Cel mai des intalnit scor din Australia A-League in acest sezoneste un rezultat de egalitate si anume 1-1. 15.83% (19 partide) s-au incheiat cu acest scor, care este cel mai des, fiind urmat de 1-2 (14). De asemenea 9.17% din partide (11) s-au incheiat cu scorul de 2-0 sau 1-0.

Australia A-League Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta - Central Coast, Melbourne Heart si  Sydney FC au fiecare cate sapte victorii la un singur gol diferenta in acest sezon, iar Gold Coast are decat o singura victorie la limita. De partea cealalta la capitolul infrangeri la un gol diferenta, Gold Coast a pierdut de noua ori astfel, iar Melbourne Victory doar de trei ori. - victorii/infrangeri la doua goluri - Central Coast alaturi de Wellington au reusit sa obtina cele mai multe victorii la doua goluri diferenta, cate cinci de fiecare. La polul opus se afla Melbourne Heart care nu a reusit nici macar o data in acest sezon sa castige la fix doua goluri. La capitolul infrangeri la doua goluri diferenta  Melbourne Victory,  Newcastle Jets si Wellington au pierdut fiecare cate patru partide astfel. - victorii/infrangeri la trei goluri - nu prea s-au inregistrat multe victorii la o astfel de diferenta, insa Brisbane Roar, Newcastle Jets si Perth Glory au fiecare cate doua astfel de victorii obtinute in acest sezon. La fel Adelaide United alaturi de Newcastle Jets au cate doua astfel de meciuri incheiate la trei goluri diferenta, insa ele au pierdut aceste partide - victorii / infrangeri la 4 sau mai multe goluri -  Brisbane Roar este singura echipa care a reusit sa obtina doua victorii la o diferenta de patru sau mai multe goluri, iar  Adelaide United este de asemenea singura formatie care a pierdut de doua ori la cel putin patru goluri.

Australia A-League - Statistici Pauza/Final Din cele 120 de partide disputate in acest sezon de A-League 33 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale echipei gazda dupa ce initial acestea au reusit sa conduca si la pauza. Alte 24 de partide s-au incheiat cu victorii ale oaspetilor dupa ce au condus si la pauza, iar 21 de meciuri au fost de x pauza/ x final. - 1/1 - Newcastle Jets ne-a oferit cele mai multe astfel de partide (12),  in timp ce  Sydney, alaturi de  Adelaide United au incheiat doar trei partide in care gazdele au condus la pauza si s-au impus si la final. - 1/X - Doar sase partide din cele 120 au avut acest deznodamant, Melbourne Victory si  Sydney sunt echipele care ne-au oferit fiecare cate doua astfel de meciuri pana acum. In nici-un meci jucat de Wellington Phoenix sau Newcastle Jets nu am avut o astfel de desfasurare. - 1/2 - Newcastle Jets si FC Sydney ne-au oferit fiecare cate doua astfel de partide in care la pauza a condus echipa gazda, iar la final s-au impus oaspetii. - X/1 - Din totatul de 120 de partide jucate pana acum, 16 s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce la pauza scorul a fost egal. Central Coast Mariners, Melbourne Heart, Melbourne Victory si Gold Coast United au fiecare cate patru astfel de partide. - X/X - In noua jocuri disputate de Melbourne Victory la pauza a fost egalitate si finalul a avut acelasi deznodamant, iar la polul opus Wellington Phoenix ne-a oferit doar o singura astfel de partida pana acum. - X/2 - Wellington Phoenix si Perth Glory au fiecare cate doua jocuri in care la pauza era egalitate pe tabela, iar la final oaspetii luau toate cele trei puncte, Acest lucru nu s-a intamplat niciodata intr-un meci jucat de Brisbane Roar, Melbourne Victory sau FC Sydney. - 2/1 - FC Sydney ne-a oferit din nou doua partide frumoasa in care la pauza oaspetii au condus, iar la final s-au impus gazdele. - 2/X - Wellington Phoenix, Newcastle Jets si Gold Coast United au terminat fiecare cate doua astfel de partide in care la pauza au condus oaspetii si la final scorul a fost egal. - 2/2 - in opt partide jucate de FC Sydney oaspetii au condus la pauza si au reusit sa-si pastreze avantajul pana la final. La capatul celalalt Melbourne Victory si Gold Coast United ne-au oferit fiecare doar cate doua astfel de partide.

Australia A-League - Statistici Minute Goluri -  1 >>> 15 - In primul sfert de ora al jocului Melbourne Victory este cea mai prolifica echipa, reusind in acest interval de timp sa marcheze de opt ori. FC Sydney se afla la capatul celalalt al acestei statistici, reusind sa marcheze doar o singura data pana in minutul 15. - 16 >>> 30 -  In acest interval de timp Newcastle Jets este echipa care a reusit sa marcheze de cele mai multe ori, 10 goluri, iar Melbourne Heart a reusit sa inscrie doar de doua ori. - 31 >>> pauza - Ultimul sfert de ora din prima repriza este asteptat de Brisbane Roar cu mare interes, reusind sa marcheze de 13 ori pana in prezent in acest interval.  Gold Coast United in schimb a reusit sa inscrie doar doua goluri pana acum pe finalul primei reprize. - 46 >>> 60 - Repriza secunda este inceputa foarte bine de Adelaide United, care a reusit sa inscrie de opt ori in primul sfert de ora din repriza a doua, in timp ce Wellington Phoenix, Perth Glory si Newcastle Jets au doar cate trei reusite. - 61 >>> 75 -  Brisbane Roar si FC Sydney au fiecare cate sapte reusite in acest interval de timp, iar Adelaide United se afla la capatul celalalt cu doar doua goluri. - 76 >>> final - Pe finalul meciului Central Coast Mariners este echipa cea mai eficienta, reusind sa inscrie de zece ori pana acum, insa si Perth Glory sau FC Sydney stau si ei destul de bine marcand fiecare cate noua goluri. La capatul celalalt Melbourne Victory a marcat doar de doua ori in ultimul sfert de ora.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi