Augsburg vs Bayern Munchen - cotă de 4.00 pentru o victorie a oaspeților, doar la Betfair!

bayern-munchen.png

Bayern Munchen este în căutarea celei de-a șaptea victorii în actualul sezon din Germania Bundesliga, iar în calea ei stă Augsburg, cele două combatante urmând să se întâlnească sâmbătă 29 octombrie la ora 16:30 pe WWK Arena într-un meci contând pentru etapa a noua din Germania Bundesliga. Vrei să pariezi pe o victorie a bavarezilor, dar cota de 1.20 este mult prea mică? Atunci ce ar fi dacă ți-aș spune că poți prinde același pariu la o cotă de 4.00, iar mai mult decât poți primi și banii înapoi dacă pariul este pierzător?

 

Despre promoție

Situația prezentată de mai sus este valabilă doar la  Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016), și este destinată doar clienților noi. Pentru a beneficia de pe urma acestei promoții, tot ce ai de făcut este să deschizi un cont nousă efectuezi un depozit utilizând codul ”ZSKM42” și să plasezi un pariu pe victoria celor de la Bayern Munchen.

Poți paria orice sumă dorești, dar suma maximă care se califică pentru promoție este de 10€. Poți paria și mai puțin dar nu văd rostul, aceasta fiind genul de promoție de pe urma căreia ar trebui să profiți la maxim.

Presupunem că pariezi 10€. Există următoarele două scenarii:

  • Bayern Munchen câștigă - câștigi 40€ din care câștigurile normale vor fi creditate în balanța contului de pariuri, iar câștigurile extra în balanța bonus. Asta înseamnă că 12€ vor fi creditați ca și câștiguri normale, iar 28€ vor fi considerați bani bonus.
  • Bayern Munchen nu câștigă - primești înapoi cei 10€ pariați sub formă de bonus. 

 

Ce trebuie să mai știu?

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 24 de ore din momentul în care meciul s-a încheiat, și trebuie rulat o singură dată pe cote de 1.50+ în decurs de maxim 90 de zile. Condiții mai lejere de rulaj nu găsești nicăieri.  Ia totuși în considerare faptul că dacă aplici pentru această ofertă nu vei mai primi  bonusul de 100% în limita a 200€. Pariază acum pe Augsburg vs Bayern Munchen!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi