Aubameyang s-a sucit: nu mai vrea la Real! Ce echipă dă pentru el 80 mil euro!

Real Madrid aleargă după mai mulți iepuri și s-ar putea să nu prindă niciunul..Când îl vrea pe Mbappe, când pe Alexis Sanchez, când pe Lewandowski. Iar atunci când nu e nimeni dintre aceștia, apare de pe..turnantă Pierre Aubameyang. Cu atâtea discuții și negocieri pe mai multe planuri, e foarte posibil ca președintele galacticilor Florentino Perez să rateze ce și-a propus, chiar dacă starul lui Monaco, Mbappe a anunțat sus și tare că el nu joacă altundeva decât pe ”Bernabeu” sau rămâne în Franța. 

Cât îl privește pe Aubameyang (foto: bvb.de), acesta este tot mai aproape de Liverpool, decât de Real! Potrivit presei germane, starul Borussiei Dortmund este mult mai interesat acum de o mutare în Premier League. Ideea de a se reîntâlni cu Jurgen Klopp îi surâde atacantului de 28 ani.

Aubameyang a fost transferat de Dortmund în 2013 de la St. Etienne la insistențele antrenorului german. Jurgen Klopp caută acum să construiască o echipă solidă la Liverpool pe toate posturile pentru sezonul viitor din Premier League, dar și pentru participarea în Champions League. Iar atacantul lui Dortmund se pare că este de bază pentru planurile lui de viitor.

În aproape patru ani, cota de piață a lui Aubameyang (foto: bvb.de) a ajuns la 65 milioane de euro, în condițiile în care nemții au plătit pentru el 13 milioane de euro în iulie 2013. 93 de meciuri a jucat acesta la Dortmund sub comanda lui Jurgen Klopp, marcând 41 de goluri. A mai dat 79 în 95 de partide după plecarea antrenorului german la Liverpool, echipă care e dispusă să plătească 80 milioane de euro pentru Aubameyang! E informația șoc lansată de către francezii de la Le Figaro. 

În același timp, englezii au făcut o ofertă concretă Romei pentru atacantul Mohamed Salah. Italienii, care inițial l-au împrumutat de la Chelsea pentru 5 milioane de euro, au activat anul trecut clauza de transfer definitiv pentru alte 15 milioane. Potrivit englezilor de la Daily Mirror, Liverpool e dispusă să plătească acum 40 milioane de euro în schimbul atacantului egiptean de 25 de ani. (foto: asroma.com)

Numele lui Salah a fost vehiculat de englezi că ar face parte și din lista lui Antonio Conte. Momentan, antrenorul lui Chelsea vrea să-și întărească defensiva și englezii au mărit ofertele pentru Alex Sandro și Tiemoue Bakayoko. Astfel, Juve a acceptat 62 milioane euro pentru jucătorul brazilian, iar Monaco a fost de acord cu 45,7 milioane euro pentru Bakayoko, cele două transferuri urmând să se oficilizeze în scurt timp. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi