Au scos ”As”-ul din mânecă: David Baazov ar fi deținut Pokerstars doar cu numele!

Autoritatea de reglementare a piețelor financiare din Canada (AMF) a dat publicității la sfârșitul săptămânii trecute documente care atestă faptul că fostul CEO al Amaya ar fi fost doar un paravan pentru a ascunde adevărații acționari majoritari ai companiei: Josh Baazov, fratele lui David (foto: forbes.com), și asociatul lor - Craig Levett. 


  
Astfel, Josh Baazov nu ar fi îndeplinit condițiile pentru ca el să dețină majoritatea acțiunilor la o companie listată la bursă din cauza unui dosar din urmă cu 12 ani, în care a fost condamnat pentru deținere de cocaină. Doi ani mai târziu, el a fost obligat să plătească 777.000 dolari despăgubiri victimelor fraudei pusă la cale de el. Dar banii nu i-a achitat nici până în ziua de azi...
  
Ultima acuzație se alătură altor patru capete de acuzare de fraudă bursieră pe care le instrumentează în prezent AMF împotriva lui David Baazov. În urma acestei investigații, Baazov a fost nevoit să se retragă de la conducerea Amaya și să vândă cea mai mare parte a acțiunilor deținute. Ulterior, compania a fost nevoită să-și schimbe numele pentru ca lumea sp ”uite” că numele lui Baazov a făcut parte din conducere. Și așa s-a născut StarsGroup. (foto: pokernews.com)

Autoritățile canadiene au dezvăluit că dețin probe (de pe un telefon mobil) care îl incriminează pe Josh Baazov. Pe de altă parte, presa de peste Ocean a scris că acesta ar fi acționat în continuare în numele companiei, deși nu mai avea această autorizație. 
  
Josh Baazov este acuzat și de faptul că prin prezența sa în CA de Administrație a reușit să ”pareze” listarea la bursă a companiei. Cu această ocazie, el a pus bețe în roate procesului de cumpărare a firmei cu 4,9 miliarde de dolari de la foștii proprietari. Conform comunicatului, Josh și Craig Levett ar fi fost și beneficiarii tranzacțiilor frauduloase cu acțiuni de care a fost inițial acuzat David Baazov (foto: calvinayre.com). Avocatul apărării a respins ultimele acuzații îndreptate împotriva clientului său. 

"Asistăm mai degrabă la o vânătoare în cautarea celor vinovați..Se urmărește pedepsirea cu orice preț a clientului meu. Această anchetă s-a transformat într-o vânătoare interminabilă . Asistăm la tot felul de acuzații defăimătoare, și nu e normal”, a declarat apărătorul lui Baazov. 

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi