Au scos 12.000 lei la sala de jocuri, dar n-au ajuns acasă. ”Ghinionul” pândea la ușă

Păcănelele pot fi, uneori, foarte periculoase dacă...te pui cu ele. La sfârșitul acestei săptămâni, trei bărbați din Alba Iulia și-au zis să-și încerce norocul într-o sală de jocuri. N-au venit cu gânduri curate de la început! Astfel, în timp ce unul dintre ei mima că joacă și pune suflet în fața aparatului, ceilalți doi au reușit să îl spargă și să fure 12.535 de lei. 

Cei trei falși jucători nu s-au descurcat însă așa de bine...Un angajat al sălii a mirosit că e ceva în neregulă cu ei și nu i-a slăbit din ochi - așa că n-a ratat momentul în care cei doi sustrăgeau bani din aparat. Fără să facă prea mare tam-tam, angajatul respectiv s-a dus în spate și a chemat poliția.

Oamenii legii au cerut ajutorul mascaților, iar când hoții au vrut să plece au încremenit când au văzut ”namilele” de oameni postați în ușă. Firesc, cei trei ”jucători” au fost conduși la secție pentru audieri. Ulterior, le-au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat. 

Și bătută, și cu banii pierduți! 

Tot păcănelele i-au creat mari neplăceri unei bătrâne de 70 de ani din Iași. Fană înrăită a acestui tip de joc de noroc, femeia a ajuns direct pe patul de spital după ce a pariat 50 de lei. 

În urmă cu câteva zile, femeia (foto: observator.tv) a petrecut câteva ore bune în fața aparatului dintr-o sală de jocuri din zona Podu Roș, la fel cum face seară de seară înainte să meargă la culcare. Bătrâna a jucat 50 de lei la aparate, a pierdut și a ieșit extrem de dezamăgită din sală.A plecat către casă cu capul plecat, fără să-și dea seama că un tânăr o urmărește ca să o tâlhărească. 

Suspectul a început să tragă de geanta bătrânei. Aceasta s-a împotrivit, iar agresorul a căzut peste ea. Speriat, tânărul s-a ridicat și a rupt-o la fugă fără să-i pese că bătrâna s-a lovit rău și are nevoie de ajutor. Noroc cu un trecător, care a alertat ambulanța. Sosiți la scurt timp la fața locului, paramedicii i-au acordat primul ajutor apoi au tramsportat-o de urgență la spital. Medicii au reușit să-i vindece bătrânei rănile suferite. Din păcate pentru ea, nu o pot vindeca și de boala grea de care suferă - păcănelele. 

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă de tâlhărie asupra bătrânei de 70 de ani. Oamenii legii continuă cercetările pentru identificarea suspectului. Acesta riscă până la 5 ani de închisoare. Pedeapsa poate crește dacă se consideră circumstanțe agravante. 

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din venitul lunar în jocuri de noroc! Nu uita că nu se poate trăi din această activitate! Dacă te confrunți cu probleme de joc, apelează la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!