Au modificat "păcănelele" şi acum riscă puşcăria! Razii în toată România

Poliţiştii de la investigarea criminalităţii economice au efectuat astăzi percheziţii în toată ţara la sute de săli de jocuri de noroc deţinute de zeci de oameni de afaceri, care sunt bănuţi de lucruri necurate. Conform anchetatorilor, patronii respectivelor săli sunt bănuiţi că au modificat aparatele de joc astfel încât clienţii să câştige foarte greu sume importante de bani sau să nu câştige deloc! Astfel, profitul ajungea fără un efort prea mare în buzunarele respectivilor proprietari, fără ca sumele să mai fie trecute în contabilitate. 

Conform Pro tv, poliţiştii au efectuat un număr de 313 percheziţii în 29 de judeţe. Anchetatorii au informaţii că în unele cazuri mecanismele electronice ale "păcănelelor" erau modificate astfel încât nimeni să nu-şi dea seama ce se ascundea de fapt în spatele aparatelor. 

Anchetatorii au dezvăluit faptul că timp de patru ani mii de clienți au fost păcăliți în acest fel. În urma controalelor, sute de astfel de aparate au fost oprite de la joc. Polițiștii au pus în aplicare 24 de mandate de aducere, fiind vizate persoane cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi