Au mai rămas două săptămâni până la startul celui mai mare turneu de poker live!

În titlu facem referire la WSOP, care anual reprezintă cel mai mare turneu de poker live. Anul acesta însă se pare că vom avea cel mai mare eveniment din cadrul WSOP din istorie.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

colosul.jpg

Potrivit organizatorilor pre-înregistrarea a fost impresionantă la turneul cu premii de cinci milioane de dolari, astfel că am putea avea mi multe înregistrări decât la turneul principal din 2006, turneu în care au evoluat 8773 de persoane. Directorul executiv WSOP, Ty Stewart, a declarat că dacă "Colosul" nu va fi cel mai mare eveniment live din istoria poker-ului, la o diferenţă mare de celelalte turnee, ar fi o dezamăgire.

Actualul record pentru un turneu live cu re-entry a avut loc anul trecut, când s-au plătit buy-in-uri de 1.500$ pentru a se participa la "Millionaire Maker", totalul intrărilor fiind de 7.977. În acel turneu fiecare jucător putea reintra o singură dată, asta în timp ce la WSOP 2015 - între 29 şi 30 mai - va avea loc $565 Colossus No-Limit Hold'em turneu la care premiile garantate sunt de 5.000.000 $. Un jucător poate re-intra la mese de patru ori la acest eveniment.

Cum la WSOP vor fi foarte mulţi jucători noi organizatorii şi-au luat toate măsurile pentru ca aceşti debutanţi să fie instruiţi astfel încât cel mai mare eveniment live din istoria poker-ului să funcţioneze fără probleme. La WSOP poţi participa chiar şi tu deoarece înscrierile sunt încă deschise, urmând ca ziua de 30 mai să fie ultima în care se va putea înregistra la acest turneu istoric. Chiar şi tu ai şansa să ajungi la WSOP 2015. Vezi aici cum poţi câştiga acces la acest super turneu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!