Au intrat în Horă: Pandurii şi-a dat acordul pentru transferul lui Ioan Hora în Turcia, la Konyaspor!

Ce lovitură! Pandurii nu-l va avea pe teren la returul cu Maccabi pe Ioan Hora. Golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut a rămas acasă să negocieze termenii unei înţelegeri cu turcii de la Konyaspor, scriu cei de la gorjexclusiv.ro. Preşedintele Pandurilor, Narcis Răducan a confirmat şi el plecarea lui Hora. Atacantul român are o cotă de piaţă de 1,8 milioane euro, potrivit nemţilor de la transfermarkt.de. Turcii vor plăti, se pare, jumătate sau chiar mai puţin din această sumă. Pe trei ani va semna Hora cu turcii, scrie Fanatik.ro, jucătorul român urmând să încaseze peste 1 milion de euro! 

Împreună cu jucătorul și antrenorul am considerat că e normal să-l lăsăm acasă. E foarte greu să motivezi un jucător care negociază un salariu de peste un milion de euro de-a lungul mai multor ani. Așa că este normal să nu ne bazăm pe el,

---a spus Narcis Răducan

Hora a fost dorit la începutul acestei veri şi de polonezii de la Lech Poznan, apoi au mai apărut oferte din Elveţia şi din Liga a 2-a engleză. La Konyaspor, Hora va avea treabă multă - turcii şi-au propus un loc de Europa pentru noul sezon.

Pandurii nu va rămâne descoperită după plecarea lui Hora. Ştiind, parcă, ce va urma, gorjenii au transferat în această vară doi atacanţi, pe George Ţucudean şi Valentin Alexandru. Preşedintele Pandurilor, Narcis Răducan speră ca Hora să se adapteze repede în Turcia.

Eu zic că îl dăm ieftin. Din păcate, ăsta este prețul fotbaliştilor români în acest moment.. Ne chinuim să vindem așa cum ne dorim, pentru că fotbaliștii noștri se întorc la scurt timp sub formă de împrumut, neadaptați, accidentați ori certați cu antrenorii,

---mai zice preşedintele Pandurilor

Mutarea s-ar putea face foarte repede. Hora va pleca cel mai târziu miercuri dimineaţă din România, urmând să fie prezentat la Konyaspor până vineri.

Foto: Popescu Andi / SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi