Au interzis la ei, iar acum chinezii le fac zile fripte altora

Jocurile de noroc au intrat în atenția serviciilor speciale ale poliției din Malaezia. Grămada de dosare penale, actele de corupție și traficul de droguri strâns legate de site-urile ilegale au declanșat o operațiune la ”baionetă”. Dar autoritățile se confruntă cu rezistența încăpățânată din partea sindicatelor operatorilor de jocuri de noroc online, care au adoptat noi tactici pentru a scăpa de raidurile poliției. 

Un responsabil al Guvernului a declarat că aceste ”sindicate” funcționează, mai nou, după un program numai de infractoiri știut, cu ore neregulate și secțiuni mutate în secret către alte platforme, greu de depistat. "În ciuda luptei noastre împotriva jocurilor de noroc și a raidurilor intense pe care le-am desfășurat la nivel de stat, aceste sindicate de jocuri de noroc manifestă o rezistență incredibilă. E ca și când te-ai plimba printr-o junglă și nu știi de unde vine pericolul..”, a declarat oficialul.

Descoperă top 5 case de pariuri online legale recomandate de PariuriX!

În Malaezia, săptămânal o rețea ilegală de jocuri de noroc cade în plasa polițiștilor care, de cele mai multe ori, lucrează sub acoperire pentru a-i depista pe infractori. De asemenea, sunt informații că activitatea multor organizatori de jocuri de noroc online este finanțată din exterior, iar de cele mai multe ori s-a vorbit de ”intervenții” din China.

Săptămâna trecută, poliția a reținut într-o singură zi 18 persoane acuzate de organizare de jocuri ilegale în Lutong - un oraș industrial unde are afaceri și concernul Shell Oil. Mai mult de 20 de laptopuri, televizoare și tehnică specifică necesare activității de jocuri de noroc au confiscate de polițiștii în urma raidului. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!