Au început meciul! Reghe: "Nu mă interesează cum vor juca" / Andone: "Ne gândim la scorul din campionat"

3-1 s-a terminat ultimul derby dintre Dinamo şi Steaua, în campionat. Acum, Andone vrea să repete rezultatul şi în meciul tur din semifinalele Cupei Ligii. Gnohere e accidentat şi nu va putea juca în meciul de mâine seară.

Avem în minte rezultatul din campionat, care a fost unul bun pentru noi. Trebuie să luăm o opțiune serioasă de calificare mâine, să avem o strategie bună și, măcar acum, pe sfârșit de an, să aducem o bucurie suporterilor.

Am ceva probleme de lot, Busuladzic este suspendat, Gnohere nu a putut fi recuperat după accidentarea de la Mediaș. În schimb, l-am recuperat pe Mahlangu, iar tot restul lotului e valid. Bine că se va juca în condiții bune, pentru că pe Arena Națională terenul este încălzit. Steaua va veni să marcheze, pentru că ar ajuta-o mult un gol în deplasare, 

---a declarat Ioan Andone 

Antrenorul lui Dinamo e nemulţumit de locul pe care echipa sa îl ocupă în momentul de faţă în campionat. Din cauza ultimelor înfrângeri, Negoiţă le-a tăiat jucătorilor primelor de Crăciun. Andone speră să-i surprindă pe stelişti în meciul din Cupa Ligii.

Posibil să schimb sistemul pentru meciul de mâine, posibil să fiu mai ofensiv, voi reveni la 4-3-3, pe care l-am folosit tot sezonul ăsta. O să încercăm să facem presing sus, să ținem Steaua departe de poartă. Sunt nemulțumit de locul din clasament, dar mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, lucrez cu profesioniști,

---a spus antrenorul lui Dinamo  

Reghecampf a anunţat că jocul echipei lui Andone nu are niciun secret pentru el. Înfrângerea din campionat a fost un accident. 

 Sunt convins că băieții vor face un meci foarte bun și că vor câștiga. Nu mă interesează cum va juca Dinamo. E doar un meci, nu se joacă mâine seară totul...doar dacă va câştiga o echipă la diferenţă foarte mare. Trebuie să fim atenţi. Am analizat împreună cu jucătorii golurile pe care le-am primit cu Dinamo. Au fost faze fixe, sper să nu repetăm greşelile.

Mi-aş dori foarte mult ca Dinamo să aibă mâine iniţiativa, să joace ofensiv, dar mă îndoiesc. Ar fi mai frumos pentru spectacol. Dar ei au o abordare defensivă foarte bună, aşa au jucat în acest an cu noi. Au jucători care fac foarte bine contraatacul, de viteză. Nu cred că pot schimba tactica în câteva zile, vin după meciuri foarte grele, 

---a anunţat Reghecampf

Adam Nemec a înscris ultimul gol pentru Dinamo în victoria, 3-1, din campionat cu Steaua, de pe 30 noiembrie. 

Dinamo forțează rezolvarea transferului fostului jucător al Stelei, Mihai Răduț. Liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu arabii de la Hatta Club, Răduţ este dorit în "Ştefan cel Mare", unde îl aşteaptă un salariu de 7.000 de euro pe lună. Fotbalistul a amânat un răspuns concret, pentru că mai are oferte şi din străinătate. Dinamo vrea un răspuns până pe 5 ianuarie. Oricum, dinamoviştii ştiu ce au de făcut de la anul. 

În meciul cu Iași au fost în teren șapte jucători noi aduși de mine. După meciul de mâine cu Steaua vom face o analiză, trebuie să terminăm pe primele două locuri. Eu cred că încă se poate să îndeplinim acest obiectiv, 

---crede Andone

Horațiu Feșnic, arbitrul care de anul viitor va fi pe lista FIFA, va conduce pentru prima oară în carieră derby-ul României. Meciul ar putea să se joace fără fanii stelişti în tribune - aceştia s-au supărat din nou pe conducerea echipei pentru că Becali a ordonat, potrivit Gsp.ro, să nu li se cumpere bilete celor din galerie. 

Mâine jucăm la Dinamo, probabil că ei vor mai mulţi spectatori. Noi trebuie să jucăm mai bine, să atragem spectatorii la stadion. Nu avem ce să le reproşăm fanilor, jocul nostru nu a fost bun, e normal ca mulţi oameni să fie dezamăgiţi. Fiecare meci trebuie tratat în aşa fel încât să câştigăm, vom vedea mâine cu cine vom începe. Sper ca jucătorii să facă un meci foarte bun, să aibă o reacţie bună,

---s-a arătat încrezător Reghecampf

Vehiculat ca variantă de înlocuire a lui Reghecampf la Steaua, Edi Iordănescu (Foto: Sportpictures.eu) spune că acest lucru nu se va întâmpla cu siguranţă acum. Putea ajunge şi acum, dar a refuzat să fie secundul lui Reghe. 

Nu există subiectul Steaua. S-a speculat mult, am lucrat la Steaua în două rânduri, cred că am făcut-o bine și am fost apreciat. Steaua reprezintă enorm pentru fotbalul românesc, e tentant pentru oricine, dar acum nu există această posibilitate, acolo probabil se va merge pe continuitate. Dacă se va face vreo mutare, nu este obligatoriu să fiu eu alesul. 

Pe mine mă tentează orice proiect stabil, vreau să lucrez într-un mediu propice performanței. Să lucrez alături de Reghe? Nu e posibil!...Ne leagă o relație bazată pe respect reciproc, nu una de prietenie, așa că nu văd cum am putea colabora, mai ales că amândoi suntem antrenori principali, 

---a declarat Edi Iordănescu pentru gsp.ro

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi