Au fost lansate informații suplimentare despre fuziunea Full Tilt - PokerStars de pe 17 mai!

Sâmbătă trecută v-am prezentat o știre în care v-am spus că Full Tilt și PokerStars se vor uni și vor forma o singură cameră de poker începând cu 17 mai 2016. În urmă cu doar câteva zile Full Tilt a venit cu detalii suplimentare despre această fuziune, iar pe site-ul propriu a publicat o listă completă de întrebări și răspunsuri pe care jucătorii le-ar putea avea. În cele ce urmează voi prezenta și eu pe scurt cele mai importante întrebări:

poker.jpg

Ce se întâmplă pe 17 mai?
Pe data de 17 mai Full Tilt se va muta pe platforma PokerStars, ceea ce înseamnă că vei avea un singur cont ce poate fi folosit la ambele camere de poker, dar și la agenția de pariuri sportive Betstars. Pentru a te putea bucura de aceste schimbări, va trebui să instalezi un update ce va fi lansat în ziua respectivă.

Ce am de făcut dacă am un cont atât la PokerStars cât și la Full Tilt?
Într-o astfel de situație cele două conturi vor fuziona automat. Asta înseamnă că toți banii de pe contul Full Tilt vor fi transferați automat pe cel de la pokerstars.com, iar același lucru este valabil și în cazul bonusurilor de loialitate, a biletelor pentru turnee și a banilor virtuali. Atunci când te loghezi pe contul Full Tilt pentru prima dată după update va trebui să confirmi care este contul tău PokerStars pentru ca fuziunea să poată avea loc. Dacă numele userelor tale nu este același la ambele conturi, atunci vei rămâne doar cu userul de PokerStars iar numele contului Full Tilt va fi șters.

Ce am de făcut dacă am cont doar la Full Tilt?
Dacă ai cont la Full Tilt, dar nu ai la PokerStars, atunci contul și datele personale asociate acestuia vor fi transferate automat. Atunci când te loghezi pentru prima dată după update vei fi redirecționat către un formular unde va trebui să actualizezi informațiile ce țin de cont. Toate aceste actualizări vor putea fi făcute inclusiv prin intermediul aplicației pentru mobil.

Ce beneficii îmi oferă această fuziune?
Încă vei putea folosi avatarele Full Tilt și vei avea acces la promoții precum ”The Deal”, care există doar la Full Tilt, nu și la PokerStars. În plus, vei găsi mai mulți jucători în compania cărora să te joci, te vei putea bucura de promoții îmbunătățite și de turnee cu premii mai consistente. De asemenea, banii virtuali pe care îi aveai pe contul de Full Tilt vor fi dublați. 

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi