Au fost (Pan)duri cu Miriuţă: CFR - Pandurii 0-1. Grigoraş: "S-ar putea să nu mai existăm!"

În ciuda problemelor financiare grave de la echipă, Pandurii au jucat perfect pe terenul lui CFR Cluj şi au câştigat cu 1-0. Gorjenii au deschis scorul după o jumătate de oră, când Pleaşcă l-a învins pe Marc la capătul unui contraatac şcoală plecat de la Herea. 

Trei minute mai târziu, clujenii au marcat prin Bud, dar centralul Alexandru Tudor a anulat golul pentru un ofsaid. Clujenii s-au aruncat apoi în atac, dar tot oaspeţii au fost aproape de gol! Herea a luat bara la ţintă în minutul 61 după o acţiune personală. 

S-a terminat 1-0 pentru Pandurii, care au obținut prima victorie după o lună și jumătate. Zece victorii în ultimele 11 meciuri oficiale avea CFR Cluj în faţa gorjenilor. Cu această victorie, echipa lui Grigoraș a urcat pe locul 8 în Liga 1, cu 23 de puncte. 

Este o victorie foarte importantă pentru moral. Ţin să îi felicit pe jucători pentru victoria de astăzi, au făcut un meci perfect. Merită toate aprecierile mele, mai ales că suntem în situaţia în care suntem.

Evoluăm în condiţii indecente, dacă lucrurile nu se vor îndrepta cei mai mulţi dintre jucători vor pleca. Dacă nu se rezolvă problemele, s-ar putea să nu mai existăm! Am avut o perioadă în care nici nu ne-am putut antrena la un nivel ridicat, cred că în condiţii normale puteam prinde play-off-ul.

---Petre Grigoraş

Nu am făcut o partidă strălucită. Băieții au alergat, și-au dorit, dar nu ne-a ieșit. Arbitrajul a fost corect astăzi, nu am ce să reproșez. Este o înfrângere și mergem mai departe. Nu suntem calificați în play-off, obiectivul nostru este să ajungem acolo, apoi putem vorbi despre titlu. Indiferent de numele adversarului, ne așteaptă partide foarte grele.

---Vasile Miriuţă

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan a vorbit înaintea meciului cu Pandurii despre posibilitatea unui transfer al lui Sânmărtean la Cluj.

Banii nu contează întotdeauna, nu joacă ei, dar influențează starea jucătorilor. Noi suntem cu toate salariile și plățile la zi. Avem antrenor bun, organizare bună și jucători buni. S-au adus jucători liberi de contract, dar care își fac datoria pentru club și suntem mulțumiți de ei. Am vorbit şi cu Sânmărtean, e un jucător bun, valoros. Are niște pretenții pe care nu știu dacă i le putem satisface. Nu țin cont de buletinul lui, am vrea să-l transferăm,

---a anunţat Iuliu Mureşan

 

Echipele de start:

CFR Cluj: Marc - T.Lopes, Larie, Horj, Camora - Nascimento, Rus - Sorsa, Ruiz, Nouvier - Bud. Rezerve: Mincă - Peteleu, A. Mureșean, Veres, A. Chiriță, Negruț, Omrani.

Pandurii: Stanca - Pleașcă, Ungurușan, Vasiljevic, Grecu - Mrzljak, Sânmărtean - Hlistei, Pârcălabu, Herea - Antal. Rezerve: Lazar - Trocan, Trifu, I. David, Tudor, Brînzan, Dodoi. 

 

Foto: Andi Popescu / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi