Au făcut jocurile...ilegal. Poliția a stricat afacerile

Jocurile de noroc și cazinourile ilegale rămân o preocupare de bază a poliției. În Cipru, autoritățile din Chrysochous au închis un cazinou în urma unei descinderi, sub acoperire, a unui agent al poliției locale. În momentul în care agentul a trecut pragul, în clădire se afla fiul proprietarului - în vârstă de 17 ani, pe care l-a întrebat cum poate plasa și el un pariu. 

Neștiind cu cine vorbește, băiatul i-a explicat calm polițistului că doar tatăl lui sau un angajat al său îl poate ajuta să parieze. A fost momentul în care agentul și-a dezvăluit identitatea și a chemat alți colegi pentru a răscoli sediul cazinoului ilegal. În urma perchezițiilor au fost confiscate opt calculatoare (utilizate ca mașini de jocuri de noroc), 120 euro, 10 televizoare, precum și alte echipamente ilegale care au fost folosite pentru organizarea jocurilor de noroc. 

În aceeași zi, în India 11 bărbați au fost săltați și duși la secția de poliție din Orașul Meerut. Cu toții au fost surprinși jucând poker în casa unuia dintre aceștia, lucru interzis prin lege în India. Un oficial al poliției a declarat că activitatea ilegală de jocuri de noroc a devenit una înfloritoare în zonă și i-a îndemnat pe locuitori să ofere informații, în schimbul unor sume de bani. 

În urma raidului efectuat, polițiștii au confiscat cărțile de joc și 5020 rupii (aproximativ 70 de euro). Jucătorii de ocazie au fost plasați imediat după gratii, unde vor aștepta verdictul unui tribunal. Ei riscă până la 3 luni de închisoare și plata unei amenzi de 1500 rupii (20 de euro).

Deschide cont și joacă la cazinoul online recomandat de PariuriX! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi