Au câştigat pentru Denis! Băiatul lui Paşcovici s-a stins chiar în seara victoriei României (VIDEO)

"Tricolorii" au jucat în meciul de la Vilnius şi pentru Denis. Fiul fostului fotbalist Cosmin Paşcovici s-a stins pe patul de spital cu puţin timp înaintea fluierului de început al meciului din Liga Naţiunilor. Denis nu a mai apucat să le transmită el mesajul fotbaliştilor României, pe care îi iubea atât de mult. Tatăl său a vorbit într-un clip video răvăşitor, care ulterior a fost postat pe pagina oficială a echipei naţionale. "Zbor lin, Denis!", a fost mesajul de adio al mamei pentru fiul ei. 

Cu două egaluri bifate în primele două meciuri jucate în Liga Naţiunilor, jucătorii lui Cosmin Contra au respectat ultima dorinţă a lui Denis Paşcovici şi au câştigat la capătul unui meci cu mari emoţii pe final. "Tricolorii" i-au luat tare pe lituanieni, iar Chipciu a creat panică în defensiva gazdelor după numai câteva minute. 

Tot Alex Chipciu a deschis scorul în minutul 13 (foto: sport.ro), la capătul unei faze plecate de la Nicuşor Stanciu. 

Intră în cont și plasează două pariuri fără risc până pe 14 octombrie!

Ai noştri s-au lipit de gol după ce într-o fază precedentă au scăpat dintr-o situaţie teribilă, cu mingea trimisă de Cernych în bara porţii lui Tătăruşanu. "Tricolorii" au încercat să păstreze ritmul şi după pauză, iar Mitriţă a fost la un pas de 2-0 cu o super-execuţie. 

Finalul meciului a fost unul încins, cu lituanienii foarte aproape de a egala la o gravă greşeală în defensiva noastră. Inevitabilul s-a produs în minutul 90, când Zulpa a profitat de o neînţelegere în defensiva României şi l-a "executat" cu sânge rece pe Tătăruşanu.

Meciul a intrat în prelungiri şi inspiraţia selecţionerului - Maxim (foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu) i-a redus la tăcere pe lituanieni. S-a terminat 2-1 pentru România şi prima victorie după 9 ani în Lituania i-a trimis pe "tricolori" pe locul doi în grupă. 

Cosmin Contra: "Pentru aceste 3 puncte am venit, mă bucur că băieții nu au renunțat, am câștigat în ultimul minut al prelungirilor. Nu știm să gestionăm finalurile, putea să ne coste foarte scump. Trebuie să ne recuperăm foarte rapid, pentru că avem un meci foarte important cu Serbia. Această victorie o dedicăm familiei Paşcovici, am jucat cu el la echipa națională. La ședința tehnică le-am pus un film trimis de Cosmin Paşcovici, ne bucurăm că am putut să le oferim o mică bucurie şi să le alinăm puțin această durere uriașă". 

Vezi AICI imagini din meciul de la Vilnius!

După victoria de la Vilnius, Contra s-a ales şi cu o mare problemă - Chipciu şi Anton au fost "îngălbeniţi" de arbitru şi cei doi nu vor putea juca în meciul cu Serbia, de duminică. 

În celălalt meci al grupei, Serbia a câştigat cu 2-0 în Muntenegru  ("dublă" Mitrovic / foto: goal.com) şi naţionala lui Krstajic s-a instalat pe primul loc în grupă. Asta face ca meciul de duminică dintre România şi Serbia de pe Arena Naţională să fie o adevărată finală.

Clasament Grupa 4, Liga C - Nations League: 

1. Serbia 7p (5-2)

2. România 5p (4-3)

3. Muntenegru 4p (2-2)

4. Lituania 0p (1-5)

Pariază pe Liga Națiunilor și înscrie-te în concurs pentru marele premiu!

Mai multe detalii despre ofertă găseşti AICI

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi