Au apărut primele cote pentru optimile de finală ale Cupei României!

Cupa României, sezonul 2017 / 2018, a ajuns în faza optimilor de finală, acolo unde au rămas 10 echipe din Liga 1 Betano, dar și 6 formații din eșaloanele inferioare: 4 din Liga II și 2 din Liga III. Faza șaisprezecimilor ne-a oferit câteva surprize, cea mai mare fiind eliminarea deținătoarei cupei, FC Voluntari. Ilfovenii au fost învinși în prelungiri de Hermannstadt, echipă aflată pe locul seccund în al doilea eșalon valoric. Și CFR Cluj a părăsit deja competiția, dovadă că nu degeaba Cupa României este cunoscută sub denumirea de ”Competiția Surprizelor”.

Pariază acum pe optimile de finală ale Cupei României!

 

Programul optimilor de finală și cote la pariuri sportive

Săptămâna trecută au avut loc extragerile optimilor de finală, și chiar dacă nu avem vreo confruntare șoc, ne așteaptă partide interesante precum Botoșani vs Viitorul sau ACS Poli vs FCSB. Meciurile nu au fost programate încă, dar vor avea loc în jurul datei de 29 noiembrie. Mai sunt 3 săptămâni până atunci, dar chiar și așa operatorul Betano.ro a lansat deja primele cote. Pe hârtie cea mai dezechilibrată partidă este cea dintre Universitatea Cluj și Dinamo București, acolo unde elevii lui Miriuță au o cotă de 1.30 pentru o victorie în timpul regulamentar și 1.13 pentru a se califica. În schimb, dacă ești de părere că liderul seriei a 5-a din Liga a III-a poate produce surpriza, atunci poți paria pe calificarea clujenilor la o cotă de 6.50. Pariază acum pe Universitatea Cluj vs Dinamo București.

De altfel Betano.ro, sponsorul oficial al primei ligi din România, vine cu o ofertă foarte bogată pe toate meciurile din faza optimilor de finală. La unele meciuri găsim deja peste 140 de pariuri, printre care ”metoda calificării”, ”handicap meci”, ”rezultat meci & total goluri” și multe altele. De asemenea, poți paria și pe câștigătoarea Cupei României, acolo unde favoriți sunt în ordine FCSB, Dinamo și CS U Craiova cu cote de 3.00, 5.00, respectiv 6.00! Dar cel mai bine este să dai un CLICK AICI pentru a consulta oferta integrală!

Pariază acum pe optimile de finală ale Cupei României!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi