Share

Pronostic pentru Attila Balazs - Frank Dancevic, Challenger Poprad Tatry, 20.05.2017

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

19 Iun 2017 21:53 810 0
Logo Attila Balazs
Logo Frank Dancevic
Attila Balazs
Frank Dancevic
VS
14:00 20 Iunie 2017
Challenger Poprad Tatry

Analiză și informații pentru Attila Balazs v Frank Dancevic

Turneul challenger de la Poprad Tatry se pierde cumva în multitudinea de competiţii din această săptămână, una dintre cele mai aglomerate din întreg sezonul ATP, cu 2 întreceri de 500 de puncte (Queen's şi Halle), însă şi 5 challengeruri, lucru destul de rar întâlnit. 
Însă în Poprad, un oraş slovac destul de cunoscut şi ca staţiune turistică, au venit câţiva jucători importanţi, care au preferat zgura de la baza munţilor Tatra în detrimentul celei din Todi şi Blois. O altă explicaţie pentru acest lucru o reprezintă şi fondul de premiere, care atinge 64.000 de euro, sensibil mai consistent decât la celelalte turnee amintite. 
Astfel, aici în Slovacia avem nume precum Klizan, Giraldo sau Djere, toţi cu şanse reale la titlu. 

Attila Balazs este un jucător din Ungaria de 28 de ani, locul 272 ATP, însă un sportiv care şi-a găsit jocul destul de târziu în carieră, excelând în ultimele două sezoane. 
Specialist pe zgură, Attila se poate mândri cu destule meciuri bune în 2017. Astfel, are victorie cu Dusan Lajovic la Budapesta, destul de clară în ciuda unui set pierdut, apoi semifinală la Ostrava Challenger. 
Acolo, în Cehia, a trecut de Bolelli sau Rosol, pierzând cu Cecchinato însă foarte greu, după ce se impusese în prima manşă. A urmat un titlu mai mic, acasă, la ITF Ungaria F1, şi o finală pierdută la ITF Ungaria F2, de o manieră însă foarte categorică, cu Nicola Kuhn. 
Aceasta este şi marea problemă a lui Balazs, inconstanţa, deoarece oscilează partidele bune cu cele foarte modeste. De exemplu, recent, are înfrângere în două seturi cu Liam Caruana, pentru ca apoi să câştige trofeul la ITF Spania F17. 
Săptămâna trecută la Lisabona are semifinale, trecând fără probleme de Santiago Giraldo (6-3 6-3), Joao Domingues (6-4 6-2) sau Joris de Loore (7-6 6-3), fiind învins de Oscar Otte (6-7 2-6). Oricum parcurs foarte bun, iar Balazs a fost neaşteptat de solid pe serviciu. 

Frank Dancevic este un canadian de 32 de ani, locul 294 ATP, un sportiv talentat, care s-a făcut remarcat deoseri în cariera sa, în special datorită unui serviciu solid. A fost şi în top 100, mai precis pe poziţia 65 ATP, însă acum 10 ani, pe când nu se adunaseră atâtea probleme de sănătate. Fiindcă Frank mai mult a stat pe tuşă în ultima vreme, în special din cauza unei accidentări la spate care l-a deranjat foarte mult în ultimii ani. 
În plus, el a decis să se concentreze mai mult şi pe viaţa familială, şi ca rezultat aici este la primul său meci în 2017. 
Cum spuneam, nu este deloc un tenismen slab, iar înainte de lunga pauză avea victorii cu Christian Garin, Gonzalo Lama, Ruben Bemelmans (chiar la US Open în 2016) sau Ryan Harrison, luându-i şi set lui Tsonga. 
Şi chiar şi pe zgură are anul trecut un titlul, însă Futures, la ITF Canada F7. Totuşi, consider că această pauză competiţională îl va afecta 

Este prima intalnire directa intre cei doi. 

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Attila Balazs VS Frank Dancevic

Attila Balazs este foarte inconstant, şi de aici riscul pariului, însă în formă bună, venind după un trofeu la un Futures în Spania, şi o semifinală la challengerul de la Lisabona de săptămâna trecută, unde nu a pierdut set nici cu Santago Giraldo, nici cu Joris de Loore sau Joao Dominguez, servind foarte bine. Dancevic a fost foarte multă vreme în top 100, însă a avut mari probleme de sănătate. În plus, recent s-a concentrat mai mult pe viaţa de familie, iar rezultatul este că aici în Slovacia, Frank este la prima partidă din 2017. Astfel, consider că va începe mai ruginit, având nevoie de timp pentru a-şi reintra în ritm, astfel pronosticul meu mergând spre victoria ungurului.

Pont pariuri: Attila Balazs castiga primul set

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

61

Castigate:

49

Pierdute:

8

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici