Atromitos vs Panathinaikos - vezi aici de ce a crescut atât de mult cota "verzilor"!

Astăzi de la ora 20:30 la Atena se va disputa derby-ul dintre Atromitos şi Panathinaikos, partidă din cadrul ultimei etape a play-off-ului pentru Champions League şi Europa League.

Pentru echipa oaspete lucrurile sunt clare, Panathinaikos reuşind să se califice în Liga Campionilor. Lupta se dă pentru locul secund, singurul care duce direct în grupele Ligii Europa, ultimele două formaţii urmând să joace în tururile preliminare.

În aceste condiţii pe mulţi i-a surprins modul în care au variat cotele la meciul dintre Atromitos şi Panathinaikos. Formaţia gazdă are acum o cotă chiar şi de 1.35, după ce iniţial primea cote de peste 1.90. Asta pentru că în primul rând are nevoie de victorie pentru a mai spera la locul secund, în timp ce "verzii" sunt cu gândul la vacanţă. De altfel oaspeţilor le vor lipsi mai mulţi jucători din diverse motive.
Diamantis Houhoumis (f 14/1) şi Viktor Klonaridis (a 29/3) sunt ambii accidentaţi, iar Ajagun (m 28/4), Pranjic (m 29/4), Petric (a 29/7), Zeca (m 34/2), Bourbos (f 24/0), Steele (p 33/0), Berg (a 24/16 - golgheterul echipei) au fost toţi învoiţi şi nu fac parte din lot. Vor absenta aşadar jucători care au marcat 37 din totalul de 68 de goluri avute de Panathinaikos în întreg sezonul.

Cam aşa a variat cota pentru victoria gazdelor la o casă de pariuri online din Rusia. 

Click aici pentru a paria online, te aşteaptă un super bonus!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi