Atletico - Man United 1-0. Ce super-jucător i-a furat Simeone lui Mourinho

Se spune că orice naș își are nașul...Iar Jose Mourinho a văzut și el acum ce înseamnă să piardă un jucător pe care aproape îl convinsese să se mute pe ”Old Trafford”! După ce i-a tras clapa lui Conte și i l-a furat pe Lukaku, ”The Special One” a pățit-o cu brazilianul Fabinho. Conform presei engleze, Diego Simeone i-a luat-o înainte lui Mourinho în cursa pentru fotbalistul lui Monaco, astfel că brazilianul va semna un pre-contract cu Atletico Madrid. Clubul spaniol are interzis la transferuri până la anul, așa că afacerea se va perfecta la începutul lunii ianuarie 2018. 

45,2 milioane de euro va plăti Atletico Madrid lui AS Monaco pentru internaționalul brazilian de 23 de ani (foto: asmonaco.com). 40 milioane de lire sterline le-au cerut șefii campioanei Franței celor de la Man United în schimbul lui Fabinho, preț considerat cam piperat de către englezi. Și până s-au sucit și s-au învârtit să le dea un răspuns francezilor, l-au pierdut pe brazilian...

Fabinho se va întoarce în Spania după 6 ani - în 2012 a fost împrumutat de portughezii de la Rio Ave la Real Madrid. 30 de meciuri și 2 goluri a bifat brazilianul pentru echipa B a galacticilor, care l-au promovat apoi în echipa mare - pentru care Fabinho a jucat un singur meci, în mai 2013, când a intrat în ultimele 14 minute în locul lui Coentrao (în victoria cu 6-2 a Realului, acasă cu Malaga). 

Rio Ave l-a împrumutat apoi pe Fabinho (foto: asmonaco.com) la Monaco în iulie 2013. Evoluțiile sale i-au convins pe francezi, iar șefii actualei campioane a Franței l-au transferat definitiv în 2015 pentru 6 milioane de euro. Nici nu se gândeau ei atunci că vor lua acum o groază de bani pe Fabinho, pe care Mourinho abia îl aștepta la United. Brazilianul era văzut omul ideal în fața apărării, capabil să-i ofere lui Pogba mult mai multă libertate de mișcare în teren. 

Real Madrid și-a adus aminte brusc de el când a auzit că marea rivală din oraș discută cu Fabinho, iar președintele Florentino Perez a vrut să-l deturneze pe brazilian din drumul său oferindu-i un salariu de 226 000 euro pe săptămână! Jucătorul lui Monaco a refuzat o ”repatriere” pe ”Bernabeu”, astfel că acum Monaco se pregătește pentru parafarea înțelegerii cu Atletico Madrid.

Este o variantă excelentă și pentru Monaco, Fabinho urmând să mai ajute echipa antrenată de Leonardo Jardim (foto: asmonaco.com) pentru prima parte a sezonului viitor. Acum, Mourinho va trebui să se reorienteze către un alt jucător care să-i la locul lui Michael Carrick. Iar Eric Dier, de la Tottenham, pare cea mai bună variantă pentru United. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!