Atletico Madrid - Real Madrid, cota 4 pentru calificarea echipei lui Zidane în finala Ligii Campionilor

La adăpostul victoriei cu 3:0 din tur Real Madrid este mare favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor, acolo unde o aşteaptă Juventus. Cota pentru accederea în ultimul act a echipei lui Zidane este doar 1.01. La Betfair însă ai ocazia să câştigi de 4 ori suma investită dacă mizezi pe calificarea "albilor".

Deschide cont AICI la Betfair utilizând codul promoţional ZFBN06. După aceea fă prima depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Se va califica (inclusiv Prel şi Penalty) 2" la meciul Atletico Madrid - Real Madrid. În locul cotei de 1.01 vei beneficia de o cotă de 4! Dacă pariul tău va fi câștigat vei primi în balanța contului miza jucată de tine, iar diferența până la câştigul cu cota specială de 4 va fi plătită sub formă de bonus. Miza maximă eligibilă pentru aceasă promoţie este de 50 RON! Ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Trebuie să ştii şi că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe calificarea Realului la o super cotă de 4!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi