Atletico îl așteaptă pe Diego Costa, dar pierde un jucător de 50 mil euro!

Atletico Madrid are dreptul abia în ianuarie anul viitor să oficializeze transferuri din cauza interdicției FIFA, dar spaniolii încearcă să-și asigure de pe acum jucătorii doriți de Diego Simeone. Gruparea de pe ”Vicente Calderon” a anunțat deja că a semnat cu internaționalul spaniol Vitolo, plătind pentru el Sevillei 37,5 milioane de euro. 

Vitolo a fost cedat însă împrumut la Las Palmas, abia în ianuarie 2018 urmând să ajungă sub comanda lui Simeone. "Ca o consecință a deciziei FIFA, care interzice clubului nostru să înregistrăm orice jucător în această perioadă de transferări, Vitolo va juca prima parte a sezonului la Union Deportiva Las Palmas. Internaționalul spaniol a semnat cu clubul nostru până la 30 iunie 2022 și se se va alătura echipei la1 ianuarie 2018”, este anunțul postat pe site-ul oficial lui Atletico. 

Cea mai mare lovitură de până acum este însă înțelegerea cu brazilianul Fabinho (foto: asmonaco.com).

Dorit de Manchester United și PSG, jucătorul lui Monaco i-a transmis impresarului său că vrea la Atletico Madrid, iar acesta s-a conformat. 45,2 milioane de euro vor plăti spaniolii campioanei Franței pentru mijlocașul defensiv de 23 de ani, care în Spania a mai jucat la Real Madrid. 

Acum, toată lumea așteaptă sosirea la Madrid a ”fiului rătăcitor” Diego Costa. Atacantul de 28 de ani s-a certat cu Antonio Conte, iar italianul i-a transmis că nu mai are ce căuta la Chelsea, în locul lui urmând să vină Pierre Aubameyang. Costa, care a plecat de la Atletico în 2014, nu l-a uitat pe Conte nici în vacanță și i-a făcut o dedicație specială în tricoul lui Atletico!..În timp ce dansa, Costa i-a transmis lui Fabregas să-l îmbrățișeze din partea lui pe Conte..(foto: twitter)

Italianul vrea răzbunare și le-a transmis șefilor lui Chelsea că îl vrea pe unul dintre jucătorii de bază ai lui Simeone - Yannick Carrasco! Spaniolii scriu că Abramovic e dispus să plătească prețul cerut de Atletico, 50 milioane de euro, pentru a-i face pe plac lui Conte! 5 ani de contract și un salariu dublu i-a oferit Chelsea lui Carrasco. Și pentru spanioli e o afacere bună - în 2015, când l-a luat de la Monaco, Atletico a plătit pentru el 30 milioane de euro. 

Jocul lui Carrasco (foto: atleticodemadrid.com) a ”explodat” pur și simplu odată cu mutarea în Spania, Diego Simeone oferindu-i șansa să se afirme și să devină acum una dintre cele mai bune extreme din Europa.

Antrenorul argentinian nu vrea să renunțe la el sub nicio formă, dar îi va fi aproape imposibil să-l convingă să mai rămână la Madrid în condițiile în care Chelsea îi oferă 65 000 euro pe săptămână - dublu față de cât încasează acum la Atletico. Afacerea are șanse mari să încheie repede, totuși, având în vedere că Diego Costa vrea înapoi la Madrid, iar Carrasco e super-încântat de interesul campioanei Angliei. 

Belgianul a mai fost dorit de Bayern Munchen și Manchester United, dar cele două mari grupări au fost încurcate de interdicția dictată de FIFA împotriva spaniolilor. Pe ”Stamford Bridge”, Carrasco va evolua într-o companie selectă în atacul lui Chelsea, alături de colegul său din națională, Hazard, și de Pedro. Sosirea lui Yannick Carrasco l-ar putea face pe Conte să umble la formula de atac.

Potrivit jurnaliștilor englezi, Conte vrea să treacă la o așezare 3-5-2, iar Eden Hazard (foto: chelseafc.com) să devină noul număr ”9 fals”. Guardiola a fost primul care i-a acordat libertate de mișcare lui Messi la Barca, iar starul argentinian a ”rupt norii” în rolul de ”9 fals”. A fost mutarea genială a lui Guardiola, care a făcut dintr-un personaj secundar, aflat în umbra altora, unul principal. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!